VALIKKO
14.5.2019 08:50

Aamuni emojeilla

Tänään emojien avulla selitän aamuni teille! Bongasin tämän blogipostauksen alun perin Ella Vilhelmiinan blogista. Minulta on pyydetty jo pitkään, että milloin tekisin lisää blogipostauksia aamustani, mutta syy miksi en ole niitä tehnyt: minun aamuni eroavat todella vähän toisistaan, mutta tänään emojien avulla saadaan jotain eroa!

⏰ Heräsin tänään 7:00 aikoihin. En nukkunut kovinkaan paljon viime yönä, sillä en meinnnut nukahtaa ja heräilin pitkin yötä. En ymmärrä, että miten en saanut unta, vaikka illalla olin erittäin väsynyt.

🐶 Koirat reagoivat myös minun aikaiseen heräämiseen, joten minun oli käytettävä myös ne heti aamusta pienellä lenkillä meidän pihassa.

😺 Kissa tuli myös heti aamusta pyörimään keittiöön, kun halusi syötävää. Vihaan aamuisin antaa sille ruokaa, koska en tykkää kissan ruokapusseista! Vaikka yritän kuinka varovasti avata niitä, se haju silti tarttuu sormiini.

☕ Olen vähentänyt paljon kahvinjuontia, mutta tänään minun oli juotava, että jaksan herätä kunnolla.

👨🏻‍💻 Otin kahvikupin käteen ja kävin hakemassa huoneestani tietokoneen. Minun oli tarkistettava sähköpostini, sillä viime yönä huomasin viestejä tulevan jatkuvalla syötöllä. Suurin osa viesteistä oli spämmiä, mutta oli siellä myös tärkeitäkin viestejä.

📷 Sähköpostin selaamisen jälkeen otin älypuhelimen ja menin selaamaan Instagramia ja Snapchatia. Tein pari päivää sitten blogilleni Instagram-tilin, joka on @stoori_severisuominen jos kiinnostaa! Alan tekemään sinne tällä viikolla aktiivisesti sisältöä!

🥐 Aloin katsomaan kaapeista, että mitä söisin aamupalaksi. Päätin paahtaa paahtoleivän, jonka päälle laitoin rosvopaistia. Huomasin myös, että tänään täytyy käydä kaupassa, kun kaapit olivat melkein tyhjät. Olen nyt monta päivää peräkkäin hakenut kaupasta aamupalan, mutta tänään olo on ollut sen verran väsyneempi, että nyt en jaksanut lähteä pyörällä mihinkään.

👅 Aamupalan jälkeen on kiva lähteä pesemään hampaita. Minun suu on nykyään täynnä aftoja, kun olen alkanut pesemään hampaita säännöllisesti. Ne erikoistahnat ovat todella pahoja, eikä niistä tule hyvää jälkimakua suuhun.

🚴‍♂ Sähköpyöräni oli likainen eilisen ajamisen takia, joten minun täytyi pestä se. Kävin hakemassa sisältä kuumaa vettä ja rätin kaapista, joilla pesin pahimmat liat.

☀ Tänään on tulossa myös upea sää! En tiedä, että jaksanko lähteä tänään pyöräilemään pitkälle, sillä eilen poljin sähköpyörälläni yli 60 kilometriä. Todennäköisesti käyn vain kaupassa!

Mikä on sinun suosikki emoji?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.