VALIKKO
1.2.2019 13:00

Bloggaajan aamu

Heräsin tänään 7:10 ja olin sängyllä katsomassa Youtube-videoita 20 minuutin ajan, jonka jälkeen nousin sängystä. Tänään päätin herätä hieman aikaisemmin, jotta ei tulisi yöllä valvottua liikaa. Yleensä vapaapäivinä herään vasta 12:00 aikoihin, mutta se on sitten kostautunut seuraavana päivänä, kun en saa millään herättyä aikaisin.

Menin heti ensimmäisenä ruokkimaan Manua eli meidän kissaa. 🙂
Manulle syötin kananmakuisia kuivapapanoita. Manu on kohta 14-vuotias ja silti jaksaa edelleen riehua. Manu oli pitänyt yöllä kunnon esityksen huoneessani, sillä hän löysi jostain pienen joulupallon ja leikki sillä melkein koko yön kovaäänisesti.

Syötettyäni kissan, lähdin seuraavaksi keittämään itselleni kahvia, jotta aamu lähtisi energisesti käyntiin. Suosikkikahvini aamusta on Juhla Mokka, joten sitä myös keitin ison kupillisen. Juon kahvin yleensä aamuisin mustana laittaen vain vähän maitoa pinnalle.

Kahvin ansiosta herääminen tuntuu hyvältä ajatukselta. Itselläni on myös Pauligin Cupsolo, jolla voin juoda erilaisia kuumia juomia. Nyt sen käyttö on hieman unohtunut, koska en muista ostaa kaupasta lisää makuja.

Nautin kahvista ja luin samalla muiden blogeja eiliseltä päivältä. Luettuani muiden blogeja, siirryin seuraavaksi sähköpostiini, jotta voisin katsoa oliko eilen tullut viestejä. Yleensä tunti menee päivästäni, kun vastailen sähköpostiviesteihin.

Tänään onneksi ei ollut kovin paljon viestejä, joten minulla oli aikaa lähettää itsenäisesti yrityksille viestejä. Yleensä sähköpostini on täynnä teidän yhteydenottoja liittyen blogiini, joihin yritän vastata mahdollisimman hyvin.

Seuraavaksi päätin käyttää koirat ulkona. Ulkona oli sopivan kylmä, joten koirat viihtyivät oikein hyvin ulkona. Ulkona oli suunnilleen 13 astetta pakkasta, joten oli omasta mielestäni lämmintä verrattuna 20 asteen pakkasiin! 😀

Otettuani koirat sisällä, palasivat ne takaisin nukkumaan. Itse asiassa minuakin väsyttää hieman, mutta en kuitenkaan enää tässä vaiheessa palaa sänkyyn nukkumaan. Nukun sitten 15 minuutin päiväunet, jos tarve vaatii.

Kävin suihkussa ja menin pelaamaan Xboksilla. Todennäköisesti vielä jossain vaiheessa suunnittelen tulevia blogipostauksia, mutta nyt otan kaiken ilon irti vapaapäivästäni.

Kiitoksia, kun olit mukana aamussani! 🙂

Kommentit

 • kouluttaja

  Käytätkö koiria itse ulkona vai ovatko ne ulkohäkissä?

   0
 • Unikeko

  Herään aina 13 aikoihin ja nukun vielä tunnin päikkärit XD

   0
 • Aamu

  Ei, ei … MiksI pAuligin? Dolge gusto edullisempi ja parempi!

   0
 • Ella

  Olen yrittänyt aktiivisesti lukee sun blogia, mutta uutiskirjeen kautta ei tuu aina ilmoituksia uusista blogipostauksista :/

   0
 • Seyhey

  oot oikeassa että kahvi pitää juona mustana 😀 maito ei oo ihmisille

   0
 • Hurri

  mokkamaster se paras keitin xd

   0
 • Ilta

  Tee joskus iltarutiini

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.