VALIKKO
18.5.2019 22:09

Erinomainen sää

Hei! Olen aloittanut viikonloppuni nauttimalla tästä upeasta säästä. On ollut jo monta päivää peräkkäin erittäin lämmintä ja tänään meillä päin on ollut jo yli 20 astetta lämmintä! Sen takia en ole pariin päivään kirjoittanut mitään blogiini, kun olen halunnut olla ulkona nauttimassa lämmöstä ensimmäistä kertaa tänä vuonna.

Tänään tein myös pihatöitä ja voin sanoa, että oli kuuma! Yli 20 astetta ei sovi mielestäni työntekoon, mutta joskus on hommat hoidettava, eikä jatkuvasti siirtää niitä eteenpäin. Myös useat ihmiset joutuvat tekemään töitä helteellä, joten minun on oltava kiitollinen siitä, että jouduin tekemään pienen pihatyön 20 asteessa. Huomenna ajattelin vain maata trampoliinilla ja nauttia ilmasta.

Onneksi myös ensi viikolla on luvassa lämpöä Jyväskylään. Minulla ei ole mitään suuria suunnitelmia ensi viikolle, joten pääsen silloinkin ottamaan kaiken ilon irti lämmöstä. Onneksi myös muutkin ihmiset ovat osanneet ottaa kaiken ilon irti lämmöstä, sillä kaupassa näkyi tyhjiä juoma- ja jäätelöhyllyjä. Olen huomannut itsessäni, että eniten tulee tuhlattua rahaa kesällä, kun tekee mieli olla jatkuvasti keskustassa!

Suurin osa suomalaisista tykkää lämmöstä, mutta joukossa on myös ihmisiä, jotka pitävät enemmän kylmyydestä. Itse olen aina inhonnut talvea, joten kevät/kesä on ainoaa aikaa, kun saan ladattua ”akkujani” täyteen. Ehkä eniten vihaan talvessa sitä, kun pitää pukea ylle kaikkea ”ylimääräistä”, kuten pipon ja takin.

Kevät on mielestäni kauneinta aikaa, sillä on ihana nähdä luonnon heräävän. Tiedän kesän lähestyvän, kun koivun lehdet näkyvät ja kuulen joen pauhaavan. Myös ihmismäärästä voi jo laskea 1+1, että onko kesä saapunut. 😀 Nimittäin keskustassa järjestetään jatkuvasti tapahtumia ja sen seurauksena ihmisiä on toooosi paljon liikkeellä! Ehkä kohta pääsen tunnelmoimaan enemmän kesää Jyväskylän torille.

Jyväskylässä järjestetään kesän aikana paljon tapahtumia, kuten Suomipop -festivaali. Minulla ei ole tiedossa, että olenko lähdössä mihinkään tapahtumaan, mutta pidän silmällä jos vastaan tulee jotain mielenkiintoista. Minun on pitänyt monesti lähteä Suomipop -festivaalille, mutta en ole vielä kertaakaan sinne mennyt.

Oletko sinä menossa kesän aikana johonkin tapahtumaan?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.