VALIKKO
31.3.2019 12:08

Huomenna jo huhtikuu

 

Mistä tietää kesän lähestyvän? Siitä, kun täytyy muistaa siirtää kelloja tunnilla eteenpäin. En tykkää kellojen siirtelystä, mutta onneksi kesä- ja talviajasta voidaan luopua vuonna 2021, Euroopan parlamentin mukaan. Mikä parasta – kellojen siirtelystä luopuminen oli alun perin Suomen tekemä aloite Euroopan komissiolle. Hyvä Suomi!

Eilen (30.3) oli upea sää, vaikka tuuli ottikin välillä ikävästi naamaan. Kaivoin eilen kaapistani järjestelmäkameran, jolla olisi tarkoitus lähteä joku päivä kunnolla kuvailemaan. Olen näköjään muuttanut kuva-asetuksia, sillä valokuvat eivät ole kovin laadukkaita, vaikka ovatkin luonnollisempia, kuin älypuhelimella otetut valokuvat.

Eilen olin myös muuttohommissa. Minä en ole muuttamassa mihinkään, mutta olin auttamassa muutossa sukulaista. Muuttohommien päätteeksi kokkasin ison satsin spaghettia ja jauhelihakastiketta yli kymmenelle ihmiselle. Olen päättänyt, että alan vähentää jälleen pastan käyttöä, sillä se on pahin turvottaja (omasta mielestä). Olen pitänyt puolen vuoden sisällä useita diettejä, jotka ovat toimineet ja kilot pysynyt hyvin poissa, mutta nyt olisi tarkoitus aloittaa uusi dietti ja liikkua enemmän. Nyt parin viikon sisällä on tullut herkuteltua turhan paljon ja en enää halua palata takaisin lähtöpisteeseen.

Kaupassa tuli vastaan ikävä tilanne, jossa päihtynyt henkilö alkoi raivoomaan kaupassa naismyyjälle. En ole täysin varma, että mistä tilanne alkoi, mutta todennäköisesti naismyyjä käski miehen näyttämään taskuja. Hän näytti taskunsa, mutta siellä ei ollut kuuleman perusteella mitään. Päihtynyt henkilö jatkoi huutelua ja käyttäytyi agressiivisesti muita asiakkaita kohtaan ja ainoa ajatukseni, mitä käsittelin mielessä oli: ”miksi henkilöt, jotka eivät osaa juoda kohtuudella alkoholia, käyttävät edes alkoholia?”

Tänään olisi tarkoitus olla pihalla ja tehdä lumitöitä, sillä huomenna alkaa arki. Todennäköisesti otan kohta kameran ja lähden kävelylle. Nyt tällä hetkellä olisi mieli matkustaa Lappiin, jotta pääsisin kuvaamaan. Ollaan suunniteltu lähtöä Lappiin kesällä, mutta mitään ei olla vielä lyöty lukkoon. Me matkustimme viime vuonna Pyhätunturille ja todennäköisesti lähdettäisiin samaan paikkaan myös ensi kesänä.

Onko teillä jo suunnitelmia kesälle?

 

Kommentit

  • Eveliina

    Ei ole mitään suuria suunnitelmia. Todennäköisesti lähdetään lasten kanssa Särkänniemeen ja laivalla Viroon kahdeksi päväksi.

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.