VALIKKO
4.2.2019 19:44

Hyvää maanantaita!

Tänään oli hieman surullisempi aloitus maanantaille. Uutisissa kerrottiin, että Matti Nykänen on kuollut. Vaikka en ollut syntynyt silloin, kun Matti Nykänen voitti paljon palkintoja mäkihypyssä, niin oli Matti Nykäsestä syntynyt Jyväskylän legendaarisin ihminen, jonka kaikki tiesi. Olihan Matti Nykänen pitkään kuuluisa viihdeteollisuudessa!

Iloisiin uutisiin:

Selvisin eilisestä myrskystä – JES! Aamulla yllätyin, kun yön aikana ei ollut satanut kovinkaan paljon lunta, joten oli ilo lähteä aikaisin liikenteeseen. Nykyään tuntuu siltä, että viikonloppu kestää vain silmänräpäyksen. Mitä vanhemmaksi on tullut, sitä nopeammin päivät kuluu. Ehkä vanhempana saa tehdä enemmän asioita, mistä itse tykkää ja sen takia päivä kuluu nopeammin kivojen asioiden äärellä. 🙂 Lapsena tehtiin asioita, joita vanhemmat pakottivat, jotka eivät silloin tuntuneet kovin kivoilta.

Tuntui ihanalta juoda aamukahvi. Eilinen kahvinjuonti jäi vähän vähille, kun ei ollut sähköjä. Jos et ole vielä lukenut eilistä (3.2.2019) päivää, niin lue se nyt painamalla tästä. Olen vähän miettinyt, että vaihtaisin kahvin teehen. Voisin itse asiassa pitää jossain vaiheessa kahvittoman viikon ja kertoisin siitä sitten teille, että miten meni. 🙂 Miltä kuulostaisi? Ennen join hyvin usein teetä, mutta se vähän jäi, kun minusta tuli kahviriippuvainen. Musta tee oli ennen minun suosikki!

Kuva otettu Pixabaysta

Miltä kävely tänään tuntui?

Tänään käveleminen tuntui hyvältä, kun oli ”lämmintä”. Pieni tuuli otti vain naamaani, mutta se ei hidastanut menoa. Olen harkinnut sähköpyörän ostamista, kun en näe autokorttia vielä tässä vaiheessa tarpeelliseksi. Vielä en osaa sanoa, että millaisen sähköpyörän ostan, mutta se on tällä hetkellä kiinnostava vaihtoehto ja sopisi hyvin minun menoihin! Onko teillä kokemuksia sähköpyöristä?

Tänään olen kuunnellut ihmisten tilitystä lumesta. Eikä mikään ihme, jos esimerkiksi parkkipaikalta ei pääse autolla, kun on paljon lunta. Minulla ja lumella on viha-rakkaussuhde. Tällä hetkellä vihaan lunta, kun sitä oli satanut yhden päivän aikana niin paljon. Vihaisitte tekin, jos joutuisitte usein auraamaan pihan lumesta! Onneksi muut perheenjäsenet hoitavat yleensä pihan auraamisen. (Heh)

En harrasta mitään talviurheilulajeja. Ennen harrastin laskettelua, mutta lopetin sen parin kokeilun jälkeen. Nykyään kuulun samaan kastiin, mihin moni muukin: itketään Facebookissa kylmyyttä ja vihataan auraajia! 😀

Kuva otettu Pixabaysta

Ajattelin nyt ottaa illalla rennommin. Tein itselleni äsken hyvää ruokaa: ostin Lidlistä herkullista kanaa, jonka paistoin. Söin kanaa, riisiä ja paistettuja luumutomaatteja. Oli oikein herkullista. Olen alkanut tykkäämään kokkaamisesta, kun voi itse päättää miltä ruoka maistuu.

Todennäköisesti alan kohta pelaamaan Xboksilla ja tarkistan päivän aikana tulleet sähköpostiviestit. Olen vähentänyt merkittävästi pelaamista, kun aloitin bloggaamisen. Pelaaminen on nykyään harvinaista herkkua, eikä tee enää mieli aloittaa suuria pelejä, vaan lähinnä pelaan vanhoja pelejä.

Miten teidän maanantai on mennyt? 🙂

Kommentit

 • Casper

  Oli kyllä surkea aloitus maanantaille kuulla radiosta, että Matti Nykänen on kuollut.. Siitä ei ole pitkä aika, kun katsoin Matti-elokuvan..

   0
 • Linnake

  olen huomannut ton saman että aika kuluu nopeammin päivä päivältä 😀 sitä tää vanhuus varmaa teettää,.

   0
 • Kiva

  Täällä kävelykadut ovat edelleen täynnä lunta -.- kaikissa muissa kaupungeissa on sentään AURAAJIA!

   0
 • Helka

  Suosittelen Helkama -sähköpyöriä jos haluat hyvän huollon + varaosia tulevaisuudessa.

   0
 • Kimi

  Tuo Matti Nykäsen kuolema ottaa edelleen koville.. 🙁

   0
 • Vihreäsoturi

  Vihree tee on parempaa ainevaihdunnalle! <3

   0
 • Eerika

  Täällä maanantai lähti käyntiin paremmin kuin hyvin. Ollaan perheen kanssa viettämässä lomaa Kuopiossa.

   0
 • Iivari

  R.I.P Jyväskylän suurin legenda ;(

   0
 • Kana

  Lidlin kanoissa on paras hintalaatusuhde

   0
 • Henrik

  Sähköpyörällä ajaminen talvella on kidutusta jos ei ole kunnon mallia, sillä ne ei kestä pakkasta!.

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.