VALIKKO
8.6.2019 10:00

Ideoita Instagram-valokuviisi

Välillä luovuus saattaa kadota hetkeksi. Aiemmin saatoit julkaista joka toinen päivä kuvan, mutta nykyään selaat vain muiden syötteitä? Seuraajasi varmasti odottavat sinulta uutta julkaisua ja totuus on, että sisällöntuottaja, joka haluaa näkyvyyttä pitää julkaista säännöllisesti kuvia. Nyt ajattelin kertoa teille muutamia ideoita, joita voisitte julkaista!Kulissien takana

Ihmiset rakastavat, kun pääsevät kurkistamaan kulissien taakse! Anna seuraajillesi mahdollisuus kurkistaa sinun työpäivään tai harrastukseen.

Suosikkipaikka

Jokaisella on varmasti suosikkipaikka, josta saa kiinnostavaa sisältöä Instagramiin! Oli se paikka missä tahansa, kuten toisella puolella Maapalloa, jaa se seuraajillesi!

Lainaukset

Ihmiset hakevat jatkuvasti inspiraatiota eri lähteistä. Yritä keksiä (tai etsiä) kuvaan kiva lause, joka saa ihmiset hymyilemään.

Piilossa oleva lahjakkuus

Onko sinulla taito, jota monet ihmiset ei tiedä? Instagram on paras paikka paljastaa se!

Rutiinit

Kerro seuraajillesi esimerkiksi aamurutiinisi ja kerro asioita, joita et ole koskaan aiemmin kertonut.

#ootd

Tämä on vanha, mutta toimiva tapa. Ihmisiä kiinnostaa yllättävän paljon nähdä toisen henkilön tyyli!

Kollaasi

Lisää samaan julkaisuun useita kuvia esimerkiksi sinun lempiasioista. Pystyt luomaan kollaasin helposti Instagramin layoutin avulla.

Työpöytä

Miltä sinun työpöytäsi näyttää? Näytä se! Minua ainakin kiinnostaa nähdä, että miltä muiden työpöydät näyttää ja mitä asioita työpöydällä on.

Lemmikkikuvat

Kukapa ei voisi olla tykkäämättä koiran kuvasta?

Juomasi

Instagramissa otetaan paljon kuvia omista juomista, mutta miksi ihmeessä? Se on nopea keino saada tykkäyksiä, jos on kiinnostavat hashtagit!

Oliko tästä postauksesta sinulle hyötyä? 🙂 Olethan jo lukenut postauksen, jossa kerroin miten kasvattaa näkyvyyttä Instagramissa? Jos et ole vielä lukenut, klikkaa tästä lukeaksesi sen!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.