VALIKKO
9.7.2019 12:07

Kaupunkisi parhaat tarjoukset

Kaupallinen yhteistyö: Offerilla

*Tämä on kaupallinen yhteistyö Offerillan kanssa! Offerilla on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka. Toimintamalli on sama kuin vähän aikaa sitten lopettaneella Grouponilla. Myönnän, että olen hulluna erilaisiin tarjouksiin ja tämän takia tykkään lukea mainoksia, jotka tulevat postitse. Nyt kun löysin Offerillan niin minun on ollut vaikea lopettaa sen selaaminen, kun mielenkiintoisia tarjouksia on paljon. Esimerkiksi löysin Helsingin alueelta käsittämättömän tarjouksen: keilarata tunniksi vain 5 eurolla!

Olen aina ihmetellyt ihmisiä, joita häiritsee mainokset. Luulisi, että jokainen ihminen haluaisi tehdä säästöä! Minusta on aina ihanaa saada esimerkiksi postitse Lidlin mainos ja huomata tarjouksen tuotteesta, jota käyttää paljon. Ehkä jotkut ihmiset on vain kyllästyneitä paperiroskan määrään?

Tarjouksia löytyy näiltä paikkakunnilta: Jyväskylä, Oulu, Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere ja Turku. Olin aluksi epävarma Offerillasta, sillä luulin kaikkien tarjouksien olevan pieniä tai sellaisia jotka ei minua kiinnosta.  Yllätys oli suuri, kun ensimmäisen kerran avasin Offerillan ja sieltä löytyi tarjouksena hotellimatka 109€, jonka oikea hinta on 289,00€.  Odotin, että siellä olisi ollut ainoastaan 10% tarjouksia Jyväskylän kauneussalonkeihin, mutta todellisuudessa sieltä löytyy jokaiselle mielenkiintoisia tarjouksia. Offerillan löytämisen jälkeen tajusin, että tulen tekemään paljon säästöä tulevaisuudessa, jos tarkistaisin ensin tarjoukset Offerillan kautta!

Löydät paljon uskomattomia tarjouksia klikkaamalla tästä!


Onko Offerillan tarjousten käyttäminen helppoa?
On! Sinun täytyy vain ostaa diili Offerillasta, jonka jälkeen saat sähköpostiisi lahjakortin. Liikkeessä sinun täytyy näyttää ostamaasi lahjakorttia esimerkiksi älypuhelimeltasi saadaksesi diilin käyttöösi.

Olen vähentänyt materian ostamista, koska haluan tuhlata rahaa enemmän elämyksiin. Aikoinaan minulla oli kauhea tarve ostaa kokoajan jotain uutta, joilla en tehnyt mitään – tätä voisi jo kutsua riippuvaisuudeksi. Olen huomannut, että olen tullut onnellisemmaksi elämyksistä kuin materiasta. Offerilla näyttäisi tarjoavan tarjouksissa paljon elämyksiä ja meinasin äsken tarttua 75 euron kylpylälomaan! Ehkä se vielä jossain vaiheessa tarttuukin…

Nyt minun täytyy rauhoitella itseäni, että en lähde ostamaan ihan kaikkea. Lähden nyt syömään jonnekin ja rentoutumaan. Mitään muuta suunnitelmia minulla ei ole tälle päivälle. Saatan ehkä sytyttää paljun päälle ja mennä sinne viettämään iltaa.

Luetko sinä aktiivisesti tarjouksia? 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.