VALIKKO
12.6.2019 15:35

Kesäkuun kuulumiset

Huhheijaa, kun päivät kuluvat nopeasti! Kesäkuussa olen pyöräillyt paljon ja pääsin myös nauttimaan helteistä, mutta onneksi nyt on pieni ”levähdystauko” helteistä. Kesäkuu on omasta mielestäni vuoden paras kuukausi, kun on lämmintä ja kaunista!

Kesäkuussa olen pyöräillyt paljon. Minun olisi vielä kesäkuun aikana tarkoitus etsiä luontopolkuja, joihin pääsee sähköpyörällä. Todennäköisesti lähden lähiaikoina ajelemaan Jyväsjärven ympäri, jonka pituus on 12,6 kilometriä. En voi kovin pitkälle ajaa sähköpyörällä, kun akkua on rajallisesti ja keskustaan on suunnilleen 14 kilometrin matka. Matkaa tulisi tästä reissusta yhteensä 40 kilometrin verran (meno-luontoreitti-paluu). Olen harkinnut ostavani toisen akun, mutta ne ei ole mitään halpoja, joten täytyy aloittaa siihen säästäminen. Pystyn ajamaan täydellä akulla 80-100 kilometriä.

Kesäkuussa olen myös päässyt nauttimaan helteistä. Olen maannut trampoliinilla ja tehnyt töitä tietokoneella. Onneksi nyt on ollut hieman levähdystaukoa helteistä, kun yhdessä vaiheessa ei pystynyt enää tekemään mitään ulkona, kun oli +30 astetta lämmintä. En ole vielä käynyt järvessä uimassa, mutta aion käydä, kun seuraavan kerran on lämmintä. Jäätelöä olen syönyt paljon ja tämän vuoden suosikkijäätelöni on ollut ”klassikko”  vanilja Puffet.

Ostimme myös kanoja viime viikolla. Aloitimme kanalan rakentamisen tämän vuoden alussa ja nyt vasta saatiin ensimmäiset asukkaat sinne. Kanoja on yhteensä 5 ja niille on rakennettu tilavat tilat ulos ja sisälle. Kananmunia on tullut jo yli kymmenen. Tulen tekemään kanalasta jossain vaiheessa erillisen blogipostauksen!

Kesäkuu on tähän mennessä mennyt hyvin, vaikka onkin ollut hieman kiirettä oman yrityksen kanssa. Blogissani olen alkanut tekemään aktiivisesti sisältöä kolmesta aiheesta: elämästä, markkinoinnista ja faktoista. Tarkoituksena on kirjoittaa näistä aiheista yhtä paljon sisältöä. Heinäkuussa pidän kirjoittamisesta hieman taukoa, mutta tarkoituksena olisi silti kirjoitella joitakin blogipostauksia.

Perjantaina olisi tarkoitus lähteä autolla jonnekin päin ajelemaan – todennäköisesti Kuopioon. Ensi viikolla sitten vietetään juhannusta ja ajattelin tehdä siihen liittyen blogipostauksen jossain vaiheessa.

Mikä on teidän mielestä paras kuukausi? 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.