VALIKKO
21.2.2019 12:34

Keväinen tuulahdus

Hyvää torstaita jokaiselle! 🙂 Tänään heräsin jo 7:30, kun uni loppui kesken ja halusin käyttää eläimet ulkona. Olen edelleen kipeä, mutta tiedättekö mikä on ihanaa? – Kevät on saapumassa. Edelleen on kylmä, mutta auringonpaiste virkistää mielialaa, tuo iloa ja hyvää fiilistä. On myös upea näky, kun räystäistä tippuu vesi päivisin – öisin vielä mennään reilusti pakkasen puolelle.

Nykyään aurinko paistaa aamusta asti pitkälle iltaan. Lunta/räntää tulee vielä moneen otteeseen, mutta onhan tämä kuitenkin jo jonkinlainen alku keväälle. Olen niin iloinen, että harmaus on saanut väriä. <3 Kohta tulee se aika vuodesta, kun ei enää jaksa pukea talvivaatteita ylle.

Monilla on alkamassa talviloma, joten muistakaa ottaa kaikki ilo irti keväisestä tuulahduksesta! Haluaisin sanoa, että hiihtäkää, mutta en voi, koska hiihto oli inhokki liikuntalajini. Toivottavasti tänä viikonloppuna on yhtä hyvä sää, kuin viime viikolla!

Ainoa asia, josta en tykkää keväällä on peilijää. Itselläni ei ole nastakenkiä, joten liikkuminen ilman nastakenkiä on jännittävää, kun ei tiedä milloin astuu harhaan. 😀

Tämä blogipostaus jää vähän lyhyemmäksi, mutta halusin päästä kertomaan teille, että miten paljon pidän keväästä. 🙂

Kommentit

 • Iivari

  Itselläni alkaa ensi viikolla talviloma 🙂 rakastan kevättä enemmän kuin mitään muita vuodenaikoi! Huhti-toukokuu on parasta aikaa!

   0
 • Eevi

  Oho, kohta tulee lumet ryminällä alas.. 😀 minä en henkilökohtaisesti tykkää keväästä, koska sataa räntää, on liukasta ja muutenkin shaissee kun ei tiedä onko kylmä vai lämmin.. 😀 Suosikki vuodenaikani on KESÄ!

   0
 • Sanni

  Tänään oli kylmä mutta lähdin silti lumikenkäilemään ❣️ Jos viikonloppuna on aurinkoista, lähden uusiksi

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.