VALIKKO
6.5.2019 07:45

Kuulumiset

 

En ole kirjoittanut mitään yli kymmeneen päivään, jonka seurauksena olen saanut paljon viestiä, että onko minulla kaikki hyvin. Kaikki on oikein hyvin! Tätä blogipostausta kirjoitan parhaillaan Tallinnan Radisson Blu Hotel Olumpia -hotellissa. Tulin tänne torstaina ja palasin takasin sunnuntaina kotiin. Matkan tarkoitus oli ottaa rennosti ja siinä myös onnistuin – söin valmista aamupalaa, shoppailin, juhlin ja lepäsin.

Pakko myöntää, että Radisson Blu Hotel Olumpia on erittäin upea hotelli. Paikan siisteys, ulkoasu, sijainti, työntekijöiden ystävällisyys ja moni muu asia on tehnyt tästä matkasta onnistuneen. Todennäköisesti tulen seuraavallakin kerralla tänne, kun harkitsen Viroon menemistä.

Minun piti alun perin kirjoittaa tästä matkastani blogiin useita blogipostauksia, mutta päätin matkalla, että keskityn lepäämiseen, koska minun tulee harvoin käytyä matkoilla ja tahdon ottaa kaiken ilon irti. Ehkä seuraavasta matkasta tulen tekemään kunnollisen blogipostauksen? 🙂

Näkymä hotellihuoneeni ikkunasta

”Tauon” aikana laajensin verkostoni toimintaa entistä enemmän Youtuben puolelle.
Uskon, että moni teistä on törmännyt samaan ongelmaan, kuin minä, eli siihen kun vuorokauden tunnit ei tunnu riittävän! Olen taistellut tämän ongelman kanssa pitkään, kun haluaisin keskittyä blogi- ja verkostobisnekseen yhtä paljon, mutta se ei ole tällä hetkellä vielä mahdollista. Väkisin olen joutunut keskittymään enemmän verkostooni, kuin bloggaamiseen, sillä verkostobisnes vie tällä hetkellä kaikista eniten aikaa. Bloggaaminen on minulle edelleen rakas harrastus, jota olen nyt tehnyt vähän aikaan sivutyönä verkostobisneksen ohella. Haluaisin kirjoittaa yhden blogipostauksen päivittäin, mutta en ole vielä siihen pystynyt.

Myös sähköpyörällä olen ajellut paljon. 15 päivän aikana olen ajanut sähköpyörälläni jo 400 kilometriä. En olisi uskonut, että pystyisin korvaamaan monia matkoja sähköpyörälläni, sillä olin varma etten pääsisi akulla eräälle sukulaiselle ja takaisin (matkaa yhteensä noin 65 kilometriä).

Viron Vanhakaupunki oli hieno nähtävyys. En ole aiemmin käynyt siellä ja en voinut paljon valokuvailla, kun pian kuvan ottamisen jälkeen alkoi satamaan vettä, joten etsittiin kiireesti sateensuoja. Virossa satoi melkein koko viikonlopun ajan vettä, joten matkustaminen hoidettiin pääasiassa sisätiloissa. Sunnuntaina alkoi sitten paistamaan Aurinko, kun tehtiin lähtöä takaisin Suomeen. Se ei oikeastaan haitannut, sillä tykkään sisätiloissa oleskelemisesta – tuli nimittäin shoppailtua paljon! 🙂

Kaiken kaikkiaan Virosta jäi hyvä maku suuhun. Olisi kiva tulla kesällä vielä uudestaan paremmalla säällä kuvailemaan blogin puolelle jotain. Tiesin, että Virossa on halpaa, mutta en uskonut, että ruoka olisi melkein puoli-ilmaista.

Oletko sinä käynyt Virossa?

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.