VALIKKO
6.4.2019 14:57

Kuulumiset

 

Tykkään välillä kertoa blogin puolella kuulumisistani, joten päätin pitkästä aikaa kirjoittaa, että mitä minulle kuuluu just nyt. Tykkään lukea myös muiden bloggaajien kuulumisia.

Kuulumisia kysellään, koska se on tärkeää. Jos joku kysyy sinun kuulumisia, niin vastaa siihen ja muista kysyä myös takaisin: ”mitä sinulle kuuluu?” Ihmisille on tärkeää tietää, että mitä toiselle kuuluu ja miltä hänestä tuntuu. Välillä sinusta saattaa tuntua, että kysyjää ei oikeasti kiinnosta mitä sinulle kuuluu, mutta todellisuudessa häntä kiinnostaa, koska miksi muuten hän kysyisi? Sinun on saatava tämä ajatus kokonaan pois päästäsi!

Mitä minulle kuuluu?

Vastaan heti otsikkoon, eli minulle kuuluu hyvää! Olen päässyt nyt viimein julkaisemaan verkostoni, jonka nimeksi tuli Severijuhanin verkosto. Verkostoni tekee vaikuttajamarkkinointia kaiken kokoisille yrityksille. En ole vielä täysin tyytyväinen verkostoni kotisivuihin, mutta sitä parannellaan jatkuvasti.

Mainostan verkostoani: ”tavallinen mainonta ei ole nykyään yhtä tehokasta, kuin vaikuttajien suositukset”. Tämä on aiheuttanut paljon epäilyksiä, mutta olen kysynyt epäileviltä: uskotteko te mielummin tv-mainosta, kuin oman suosikkivaikuttajan mielipidettä? Me emme maksa somevaikuttajalle siitä, että hän sanoo tuotteen olevan hyvän, vaan annamme somevaikuttajan kertoa rehellisen mielipiteen – tämä palvelee enemmän yritystä ja somevaikuttajaa, kuin ostetut kehut.

Verkostoni on vasta aloitettu, mutta se on herättänyt paljon huomiota. Tulen tekemään verkostoni eteen paljon työtä, että sen ylläpitämisestä tulee rahallisesti kannattavaa. Verkostolla on jo valmiiksi suuri liuta somevaikuttajia ja useat yritykset ovat osoittaneet mielenkiintonsa verkostoani kohtaan – hyvältä siis näyttää tulevaisuus minun silmistä katsottuna! 🙂

Voin sanoa, että verkoston perustaminen on ollut raskas projekti. Monet varmaan luulevat, että verkoston perustamiseksi riittää kotisivut, mutta ei se niin mene, sillä olen etsinyt päivittäin yrityksiä ja somevaikuttajia mukaan, sekä suunnitellut vaikuttajille laadukkaita profiileja yrityksiä varten. Hommaa on riittänyt ja eikä se tule koskaan päättymään, sillä jos tahtoo menestyä on sen eteen tehtävä HOMMIA!

Onneksi olen välillä osannut keskeyttää hommat iltapäivällä ja lähtenyt ulos nauttimaan ilmasta.

Elämästä nauttiminen

Verkostoni on vienyt todella paljon aikaani, mutta se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etten olisi ehtinyt nauttia elämästä. Tänään päätin lähteä kävelemään Jyväskylän Tuomiojärven rannalle ja sieltä poikkesin nauttimaan luonnosta metsään. Minua vähän nauratti, että Jyväskylän keskustan metsät olivat jo melkein sulaneet, kun meidän pihametsä oli ihan lumen peitossa. Minulla oli ”metsäretkellä” mukana muovipussi, johon keräsin roskia ja älypuhelin metsän kuvaamiseen. Olen aina inhonnut ihmisten tapaa heitellä luontoon roskia, joihin syy on tätä luokkaa: ”en jaksa viedä roskikselle asti”, ”ei kukaan nähnyt”, ”eipähän tarvinnut viedä oman kodin roskikseen” ja niin edelleen.

Päiväni piristyi entisestään, kun metsässä tuli vastaan luontokuvaaja, joka kiitti nuorta sukupolvea vihreämmästä tulevaisuudesta. Tulin jotenkin todella hyvälle mielelle siitä, kun maailmalla kuulee paljon, että nykysukupolven nuoriso pilaa kaiken. Myönnän, että nuorten joukossa on ihmisiä, jotka tekevät kauhistuttavia tekoja, mutta vanhempien ihmisten on turha väittää, ettei heidän ikäiset tekisi mitään pahaa.

Voin sanoa, että oli tuskaa kävellä musta takki päällä Auringossa! Ajattelin aamulla, että tänään olisi ollut viileämpi päivä, mutta olin väärässä.. Aamut ovat vielä viileitä, mutta jos päivällä Aurinko paistaa niin lämpötila on parhaimmillaan jo yli 10 astetta. Olen varmaan jo monessa blogipostauksessa sanonut, että pitäisi ostaa tuulitakki, mutta en ole vielä saanut sitä hommattua! Myönnän olevani huono shoppailemaan.. 😀

Lämpösinä päivinä sitä alkaa miettimään, että mitä tekisin kesällä. Haluaisin matkustaa ympäri Suomea ja ajella sähköpyörällä paikkoihin Jyväskylässä, joissa en ole käynyt. Toivon lämmintä kesää, jotta nämä asiat olisivat mahdollisia, sillä matkustaminen ei ole kovinkaan kivaa jos vettä sataa 24/7. En ehkä toivo viime kesän hellejaksoa, mutta olisi kiva jos hellepäiviä olisi ripoteltu pitkin kesä- ja heinäkuuta.

Olen päättänyt, että huhtikuussa tulen kävelemään paljon! Maaliskuussa kävelin todella vähän, sillä itselläni on ollut nilkan kanssa ongelmia, mutta nyt näyttää siltä, että pystyn taas kunnolla kävelemään! 🙂 Olisi mahtavaa jos pystyisin vähintään kerran viikossa kävellä yli 10 kilometrin lenkin ja useita lyhyempiä lenkkiä.

Tänään ajattelin vielä keskittyä verkostooni ja nauttia säästä. Pitäkää tekin hauskaa ja käykää kävelemässä luonnossa! <3

 

Kommentit

 • Elina

  Nää kuulumispostaukset on ihania ja kokonaisuuden kruunasi upeat valokuvat.

   0
  • Severi

   Mahtavaa, että tykkäsit! <3

    0
 • Sonja

  Lämpöset päivät ovat olleet ihania! Nyt kun oon vapaalla niin olen pystynyt olemaan aamuisin ja iltapäivisin ulkona, kun yleensä oon töissä ja kun oon kotona niin on jo ilma viilentynyt illaksi.

   0
  • Severi

   Olet oikeassa, että Aurinkoiset päivät ovat olleet hyvää vaihtelua talven harmauteen. 🙂 Nyt tekisi mieli olla kokoajan ulkona, eikä sieltä malta tulla ollenkaan sisälle.. 😀

    0
 • Severi

  Ihana kuulla! <3 Ja hyvää kevättä myös sinulle. 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.