VALIKKO
17.2.2019 19:48

Kuulumisia

Hei! Lauantaina palasin kotiin takaisin risteilyltä ja oli tarkoitus kirjoittaa matkastani blogipostaus, mutta päätin matkalla keskittyväni täysin lomailuun. Matkasin Viking Gracella Helsingistä Tukholmaan ja matka sujui oikein hyvin. 🙂 Matkalla nautin ruoasta, viihteestä ja vapaa-ajasta.

Laiva lähti torstaina 20:45 aikoihin ja laiva palasi takaisin Turun satamaan perjantaina 19:45. Kotona oltiin vasta yhden aikoihin yöllä. Ajattelin, että olisin voinut levätä linja-autossa ”rankan loman” jälkeen, mutta meille tuli pahin mahdollinen linja-auto, joka oli äänekäs ja pahanhajuinen. Linja-auton sisällä haisi vahva pakokaasu.
Koska en saanut nukuttua linja-autossa, jouduin valvomaan pitkään ja se kostautui lauantaina, kun heräsin vasta iltapäivällä.

Eilen (16.2) en tehnyt paljon mitään, mutta käytin kuitenkin koirat ulkona, tein makaroonilaatikon, siivosin huoneeni ja kävin saunassa. Saunan jälkeen lähdin lepäämään 22:00 aikoihin ja nukahdin vasta yhden aikaa yöllä, kun katsoin The Walking Deadin 8. kautta HBO Nordicista.

Hiekoittamisen jälkeen lähdin siivoamaan paljun lumesta. Tästä olen puhunut paljon blogissani, että pitäisi siivota palju, mutta nyt tein sen – viimein! Homma ei ollut kovin suuri, kuhan vaan jaksoin aloittaa. Ensi viikolla täytyy laittaa vettä paljuun, jotta viikonloppuna päästäisiin nauttimaan lämpöisestä vedestä paljussa.

Onko teillä paljua? Jos on, niin mikä on teidän mielestä paras vedenlämpötila? 🙂 Suositus vedenlämpötilalle on muistaakseni 37°C. Meillä vedenlämpötila aina karkaa 40 asteeseen, jonka seurauksena tulee helposti huonovointiseksi, kun on liian lämmintä vettä. Jos pitäisi päättää, niin mielestäni 35°C olisi paras vaihtoehto, mutta tämän lämmön pitäminen on vaikeaa.

Paljun siivoamisen jälkeen lähdin pelaamaan uutta Crackdown 3 -videopeliä. Ehdin pelata hetken, kunnes päätin lähteä kauppaan täyttämään kaappeja ensi viikkoa varten. Minun piti alun perin ostaa ruokaa, mutta sitten päätin siirtää ruokaostokset tulevalle viikolle ja kävin syömässä Subwayssa.

Mitä minulle kuuluu?

Olen ollut nyt epäaktiivinen, mutta se johtuu minun uusista aluevaltauksista. 🙂 Olen puhunut aiemmin johtavani verkostoa, joka on toiminut Suomessa, mutta nyt ollaan laajentamassa toimintaa kansainväliseksi. Se on vienyt paljon aikaa, mutta silti en vaihtaisi sekuntiakaan pois työmäärästäni, sillä olen aina halunnut kehittää uraani kansainväliseksi – nyt siihen on viimein mahdollisuus!
Verkostoni on lyhyesti paikka, jossa etsitään somevaikuttajille yhteistyökumppaneita. Suomessa toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin, joten toivottavasti myös kansainvälisillä markkinoilla lähtee vielä paremmin.

Minulle kuuluu hyvää. Risteily virkisti, joten eiköhän blogipostauksia ala tulemaan useammin. Tarkoitus olisi järjestää itselleni enemmän matkoja, joista kirjoittaisin blogin puolelle. 🙂

Kommentit

 • Siina

  mua usein tympäsee kun useissa blogeissa keksitään tarkoituksella asioita jotta saisi kirjoitettua postauksia.. mutta nämä sun blogipostaukset tuo hyvää vaihtelua siihen massaan 😀 mielummin luen aitoa sisältöä sata kertaa päivässä kuin blogia jossa pitää väkisin keksiä tekemistä joka ei edes kuulu normi arkirutiiniin.

   0
 • Pinja

  Täällä ainakin yksi lukija, joka haluaisi päivittäin lyhyitä myday -postauksia, joiden ei tarvitsisi olla kovin pitkiä! Kiva, kun kerroit kuulumisista!

   0
  • Emilia

   Täällä kans toinen lukija joka olisi kiinnostunut noista myday-postauksista!

    0
 • Baja

  Palju on paras keksintö heti saunan jälkeen. Meiltä hajosi palju syksyllä, mutta ollaan ostamassa keväällä uusi. Meidän ehdoton suosikki vedenlämpötila on 39 astetta, koska silloin on lämmintä, vaikkei vedessä viihdykään kauan.

   0
 • Sidi

  kiva että sinulle kuuluu hyvää ❤️ Oppinut seuraamaan päivittäin blogiasi niin hieman oon ihmetellyt ettei oo kuulunut mitään 😀

   0
 • Ina

  Todella hyvä postaus. Tykkään tästä aitoudesta.

   0
 • Xana

  Harmi, ettet kirjoittanut mitään risteilystä, mutta ansaitsit kyllä lomaa! 🙂

   0
 • Vaikuttaja

  Piristi paljon kun näkee miten innoissaan oot tosta kansainvälisyydestä! Nyt toivotan paljon onnea ja toivottavasti onnistut tavoitteissasi!

   0
 • Ida

  Blogisi on tällä hetkellä lukulistani ykkönen! <3 Olet todella positiivinen ja aito ihminen, blogisi on realistista elämää kuvaava, joten tätä on mahtava seurata! Sinun ansiosta olen saanut inspiraatiota perustaa oma blogi. <3 Toivottavasti voitaisiin joskus nähdä kasvokkain, jotta voisin sanoa nämä samat asiat. <3

   0
 • Gaselle

  Blogisi on ainut jota jaksan enää lukea säännöllisesti 🙂 monissa blogeissa on alkanut ärsyttää, että kirjoitukset ovat vain tunteiden sekasikiötä..

   0
 • Alissa

  Koska kärsin sydänongelmasta niin minun kylpyveden lämpötila täytyy olla paljussa alle 37 °C

   0
 • Ikikipinä

  hyvä vaan että osaat välillä ottaa myös lomaa 🙂 eiköhän me lukijat joskus saada blogipostausta matkoista <3 totta puhuen olis kiva että kirjoittaisit joskus jostain risteilystä 🙂

   0
 • Jenna

  On ihan parasta lukea sun maanläheisestä blogia <3

   0
 • Sara

  Moro! Olen blogisi aktiivinen lukijasi ja rakastan sinun positiivista asennettasi kaikkeen ja yleisesti 100%:sta positiivisuutta blogissasi.

  Haluaisin vastauksen erääseen kysymykseen, että saatko koskaan vihaista palautetta? Jaksatko vastata vihaajille, jotka eivät kehu blogiasi? Mitä rakastat lukijoissasi?

   0
 • Katriina

  Odotan lähes päivittäin tulevia postauksiasi, ne vaan saa aina hyvälle tuulelle ja on ihanaa lukea just sun arjesta

   0
 • Down

  Itse latasin Crackdown 3 -videopelin tietokoneelle tänään. Tykkään räiskinnästä ja toiminnasta – ja sitä Crackdown myös tarjoaa. Valitettavasti pelimaailma on hieman teknisesti vaatimaton ja tylsä pelimaailma, mutta on tämä peli parempi mitä arviot antaa olettaa. 🙂

   0
 • Famili

  Ei paljoo naurata kun lapset tulee likasilla jaloilla paljuun ja kaikkialla on teräviä kiviä 🙂 onneksi talvella ei tarvitse pelätä sitä ongelmaa..

   0
 • Flamingo

  Paljun vedenlämpötila on oltava 35 astetta, jotta siellä jaksaa myös lillua! 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.