VALIKKO
20.2.2019 14:53

Minun päiväni

Voisin sanoa, että ”minun päiväni” on yleensä aihe, jota lukijani odottavat eniten. En tiedä miksi en tee näitä kovin usein, vaikka nämä postaukset keräävät eniten näyttökertoja. Saa nähdä, että millainen tästä blogipostauksesta tulee, koska olen kipeänä, mutta pääsette ainakin seuraamaan miten päiväni menee sairastellessa.

Tässä myday-postauksessa puhun eilisestä päivästä (19.2.2019).

Hyvää huomenta

Jouduin heräämään 8:45, koska minun oli käytettävä koirat ulkona. Ensin minun täytyi etsiä vaatteet, joilla käytän koirat ulkona. Koirien ulkohäkki on hajonnut, joten jouduin käyttämään koirat yksitellen narussa ulkona. Ulkona oli hyvin viileää, joten sairaana en viihtynyt kauan pihalla. Katsoin vain, että koirat saa tehtyä tarpeensa ja jos iltapäivällä on parempi olo, käyttäisin koirat paremmin ulkona. Onneksi myös koirat halusivat sisälle nopeasti lämmittelemään. 🙂

Unta palloon

Noin 9:20 olin käyttänyt molemmat koirat ulkona, joten päätin hetkeksi palata sängylle. Tuntuu, että kipeänä tulee nukuttua kaksi kertaa enemmän, kuin tavallisesti. Nukuin kymmenen tunnin yöunet, mutta nekään ei ollut tarpeeksi. Piti vain hetken ”lepuuttaa” silmiä, mutta nukahdin vielä kahdeksi tunniksi, joten heräsin suunnilleen 11:30 aikoihin.

Lepäsin sängyllä ja selasin puhelinta suunnilleen 15 minuuttia ennen, kuin nousin sängystä. Kävin hakemassa lääkettä olooni ja sen jälkeen minun piti alkaa tekemään itselleni aamupalaa. Hetki sitten oli vielä nälkä, mutta kun piti alkaa tekemään ruokaa, niin ei enää tehnytkään mieli, joten join pelkästään vettä.

Päivän työ

12:00-13:00 Aluksi ajattelin, että pitäisin ns. ”välipäivän” bloggaamisesta, mutta ajattelin kuitenkin ruveta töihin. Aloin ideoimaan tulevia blogipostauksia ja vastasin sähköposteihin. Tällä hetkellä ei ole tullut vastaan kovinkaan hyviä yhteistyötarjouksia, joten päätin ottaa itse yhteyttä yrityksiin. Tällä hetkellä suurin osa yrityksistä vielä miettii tämän vuoden yhteistöitä bloggaajien kanssa, joten ”swägilaukkuni” täyttyi nollalla yhteistyöllä.

Verkostoni kansainvälistyminen on lähtenyt hyvin käyntiin. Ollaan saatu mukaan kansainvälisiä vaikuttajia ja tällä hetkellä käydään kiivasta keskustelua ulkomaisten yritysten kanssa. Mitään suurta ei olla saatu vielä aikaiseksi, mutta lähti toiminta käyntiin odotettua paremmin.

Ajattelin pitää lyhyemmän ”työpäivän”, mutta innostuin vastaamaan kaikkiin verkostooni koskeviin asioihin, joten työpäiväni venähti 13:45, kun sain viimeiseen viestiin vastattua. Verkostossa on myös muita henkilöitä, jotka vastaavat sähköpostista, mutta ne kaikki oli lomalla – enkä kehdannut jättää viesteihin vastaamista ensi viikkoon.

Myönnän! Välillä jätin viesteihin vastaamisen kesken ja siirryin selaamaan nettikauppoja, mutta mitään ei tullut kuitenkaan ostettua. Sen takia viesteihin vastaamiseen menikin paljon aikaa! 😀

Ohjain käteen ja pelaamaan

14:00 aikoihin otin ohjaimen käteen ja aloin pelaamaan. Vaikka nykyään tulee vähemmän pelattua kuin ennen, on pelaaminen silti rentouttavaa. Tämän hetken suosikkipelini on Crackdown 3, jonka sain ”ilmaiseksi” ladattua Xboksin Gamepassista. Ennen tuli pelattua paljon Call Of Duty -pelisarjaa ja urheilupelejä, mutta nykyään tykkään enemmän päättömistä peleistä, kuten Crackdown 3:sta. Tuntuu, että nykyään pitäisi pelata 24/7 moninpelejä, jotta pärjäisi, jonka takia pelaamisesta on kadonnut hieman motivaatio. Yksinpelit ovat taas liian pitkiä, esimerkiksi viime vuonna ostamani The Red Dead Redemption 2 on edelleen kesken, enkä muista enää juonesta mitään. Joillekin pitkät yksinpelit sopii, mutta ei minulle.

Pelasin noin 15:00 asti, jonka jälkeen siirryin keittiöön. En keksinyt itselleni mitään ruokaa, vaikka kaapit oli täynnä ruoka-aineita, mutta kipeänä ei vaan tee mieli syödä. Löysin kaapista pari pientä sokeridonitsia, joten söin ne.

15:15 olin palannut takaisin sängyn päälle lepäämään. Mukanani oli tietokone, josta pystyin katsomaan HBO Nordicista The Walking Deadin 8. kautta. En tiedä, että onko minulla huono maku, kun pidän The Walking Deadia kaikkien aikojen parhaimpana sarjana.

Nukahdin hetkeksi ja heräsin suunnilleen 16:15. Koska minulla ei ollut mitään tekemistä päätin käyttää aikani hyvin ja lähdin laittamaan astiat kaappeihin tiskikoneesta. Siihen hommaan meni suunnilleen 10 minuuttia ja päätin lähteä lukemaan avoimen yliopiston kauppatieteitä. Minulla on tällä hetkellä etäopintoja, joten pystyn suorittaa kaiken kotona. 🙂

Opiskelin 17:00 asti, jonka jälkeen aloin huvikseen katsomaan itselleni vaatteita nettikaupoista. En ostanut mitään, vaikka hienoja vaatteita löytyikin. Minulla on paljon vaatteita, mutta suurimmassa osassa on ryppyjä (ja niitä minä vihaan!) Meillä on silitysrauta, mutta en tiedä mitään surkeampaa duunia, kuin silitysraudalla vaatteiden suoristaminen. 😀

On shoppailun aika

17:30-19:10 Aloin nettikauppojen selaamisen jälkeen Katsomaan Salkkareita Cmoresta. Minulla ei ollut mitään tekemistä, joten katsoin kaikki tämän viikon jaksot kerralla. Nykyään tulee katsottua Salkkareita vähemmän, koska en tykkää kovin paljon nykyisistä juonenkäänteistä.

19:25 Siirryin sohvalle lepäämään ja katsomaan tuleeko televisiosta mitään. Yleensä tähän aikaan olisin katsomassa Salkkareita, mutta ne tuli katsottua nyt Cmoresta ennakkoon. Mitään ei tullut televisiosta, joten kävin hakemassa kokista ja avasin Netflixin televisiosta. Pystyin hetken lepäämään sohvalla, mutta olo alkoi heiketä sen verran, että kävin hakemassa lisää särkylääkettä.

20:00 Laitoin saunan päälle, koska minulla oli niin kylmä. Saunassa oli ihana rentoutua, mutta en tiedä oliko järkevää kuumeisena mennä saunomaan, koska olo oli sen jälkeen pöhnänen.

22:00 Mitään ei tullut enää tänään tehtyä, saunan jälkeen olin sohvalla ja katsoin televisiota. Menin sängyn päälle makaamaan ja olin hetken älypuhelimella, jonka jälkeen nukahdin.

Kuva otettu Pixabaysta

Kuten ehkä saatoit huomata, päiväni ei ollut millään tavalla tapahtumatäyteinen. No, pääsitte ainakin seuraamaan sairaspäivääni. 😀 Seuraava ”minun päiväni” -postaus täytyy olla tapahtumarikkaampi!

Kommentit

 • Siiri

  Et ole ainoa, joka inhoo silittämistä. 😀 Siis ei riivattu miten tylsää puuhaa se on!

   0
 • Anna

  Ehdottomasti lisää myday-postauksia! 🙂 Vaikka päivässä ei tapahtuisikaan mitään, ovat nämä 100 kertaa mielenkiintoisempia, kuin muut postaukset. Kun tulee blogeja luettua, niin tulee ainoastaan myday-postaukset luettua. 🙂

   0
 • Salkkarit

  Tuli yllätyksenä, että joku vielä salkkareita katsoo.. Oon katsonut elämäni aikana jotain kymmenen jaksoa ja joka kerta tullut kauheat myötähäpeät siitä näyttelystä..

   0
 • Elisabeth

  Todennäköisesti yksi sun parhaista blogipostauksista tähän mennessä! 🙂 Hyvä kuvitus ja paljon tekstiä. Hyvää työtä!

   0
 • Flamingo

  Mydayn ei tarvitse olla aina tapahtumarikas 🙂 esimerkiksi tämäkin oli tarpeeksi mielenkiintoinen!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.