VALIKKO
7.3.2019 15:04

Minun päiväni 6.3.2019

Huh, huh! Pitkän sairastelun jälkeen, olen viimein terve! En edes muista, että milloin viimeksi olen ollut näin pitkään sairaana. En edes uskonut, että flunssa pystyisi tekemään minusta yli viikon ajan sänkypotilaan. Sairastelu on nyt ohi ja tarkoitus olisi panostaa myös entistä enemmän blogiini.

Voin vain kuvitella, että miten vaikeaa suurilla perheillä on, kun lapsi sairastuu. Kaikki työpaikat eivät välttämättä ole kovin ymmärtäväisiä, että pitää jäädä kotiin, koska lapsi sairastaa. On nostettava hattua suurten perheiden vanhemmille, jotka saa nämä asiat hyvin järjestettyä! <3

Tänään kuulin suuren yllätyksen, että Sinebrychoff tuo markkinoille 1,5 litran Muumi-virvoitusjuoman ja uuden maun, mustikka-vadelman. Miten minä kuulen tästä nyt vasta? – En tosiaan tiedä! Muumi -virvoitusjuoma on ehkä kaikista parasta limonaadia, joten odotan kuin kuuta nousevaa, että pääsen maistaa tota uutta makua!

Mitä päivääni tänään kuului?

8:00-10:00 Päätin viettää vielä tämän päivän rauhallisesti, joten puettuani päivän vaatteet päälle, lähdin keittämään itselleni kahvia. Olen vähentänyt kahvin juomista merkittävästi, mutta edelleen tulee silloin tällöin juotua ”päivän tärkein kofeiiniannos”.

Sillä aikaa, kun annoin kahvin valmistua, lähdin hakemaan huoneestani tietokoneen, koska ajattelin pitkästä aikaa avata työsähköpostini. Jouduin vastaamaan vain muutamaan viestiin, sillä blogini epäaktiivisuuden johdosta on sähköpostiini tullut vähemmän yhteydenottoja, eikä ole ollut motivaatiota sairastelun aikana lähetellä viestejä henkilöille tai yrityksille. Huhti-toukokuussa on todennäköisesti tulossa pari mielenkiintoista yhteistyötä, joista kuulette myöhemmin lisää! 🙂

Oloni oli yllättävän energinen heti aamusta ja aloin opettelemaan videonkäsittelyä. En tiedä, että tulenko koskaan enää perustamaan itselleni Youtube-kanavaa, vaikka tykkään videoiden suunnittelusta. Haluan pitää blogini pääasiallisena alustanani, joten Youtubeen tulisi hyvin harvoin materiaalia, joka on syy, miksen halua perustaa Youtube-kanavaa.

10:00-12:00 Videonkäsittelyn aikana söin myös aamupalaa. Minun aamupalaan kuului kahvin lisäksi voileipä. En syö kovinkaan paljon aamuisin, joka kostautuu myöhemmin, kun tulee: ”nyt on pakko syödä” -fiilis, jolloin jääkaappi tyhjenee parissa minuutissa. 😀 Pitäisi alkaa panostamaan aamupalaan, jotta ei tulisi ahmittua keskellä päivää..

Otin aamupalan jälkeen hieman rennosti ja aloin katsomaan Fear The Walking Deadia. Luin tänään myös, että The Walking Deadista on tulossa vielä kolmas sarja! Olen nyt katsonut jokaisen The Walking Dead -kauden ja kohta olen katsonut myös jokaisen Fear The Walking Dead -kauden. Pakko myöntää, että olen pitänyt Fear The Walking Deadista enemmän, kuin pääsarjasta. Onneksi FTWD saa myös jatkoa tänä vuonna. 🙂

Päätin lähteä kävelylle

12:00-15:00 Sarjan katselun jälkeen päätin lähteä kävelylle. Jyväskylässä on paistanut jo monta päivää putkeen aurinko kirkkaasti, mutta sää oli kuitenkin kylmä. Ehkä me vielä maaliskuun lopussa päästään nauttimaan lämpöasteista. 🙂 Ehkä vähän liian aikaisin jo innostuin.. Heh..

Kävelyn jälkeen poikkesin kauppaan hakemaan itselleni aloe vera -juomaa. Kävelin suunnilleen 7 kilometriä. Palattuani kotiin huomasin ulkona jo hieman hämärtävän, joten kävin hakemassa saunapuut vielä valoisan aikaan.

15:00-17:00 Aloin tekee itselleni ruokaa. Tein itselleni makaroonimössön, jossa oli makaroonin lisäksi jauhelihaa. Oli hyvää ja edullista! 🙂 Mietin laittavani jo saunan päälle, mutta päätin alkaa lukemaan markkinointiin liittyviä blogipostauksia.

Ehdin jo alussa kehua, että miten hyvin olen pystynyt luopumaan kahvista, mutta nyt oli pakko keittää kahvia toisen kerran päivän aikana! 😀 Kahvi kädessä olin tietokoneella ja katsoin, että mitä kirjallisuutta tarvitsen nykyisessä avoimen yliopiston kurssissa (kauppatieteet, johtamisen perusteet).

17:00-20:00 Ajattelin laittaa saunan päälle. Minulla kesti yllättävän kauan saunan sytyttämisessä, sillä olin vahingossa ottanut märkiä puita, jotka olivat kuivamassa. Yritä siinä sitten yrittää saada sauna päälle märillä puilla. 😀 Tuli hetkellinen ”maggaiver” -fiilis, kun sain sytytettyä viimein saunan päälle tyhjillä maitotölkeillä.

Jäin lämmittelemään hetkeksi saunaan älypuhelimeni kanssa, jonka jälkeen lähdin olohuoneeseen katsomaan televisiota ja odotin siellä saunan lämpenevän. Suunnilleen 18:00 aikaan pääsin saunaan.

Olin saunassa suunnilleen 30 minuuttia, jonka jälkeen lähdin suihkuun. Nykyään minun ei tarvitse olla kovin kauan suihkussa, kun leikkasin hiukset kokonaan pois. Minulle sopii ”kaljupää”, paremmin kuin ”pakeneva hiusraja” -tyyli.

Iltani alkaa

Jouduin vielä saunan jälkeen pukea lämpimästi, koska lähdin käyttää koirat hihnassa ulkona. Olin ihan jäässä, kun ulkona oli hirveen kylmä! Onneksi koirat kävivät tekemässä nopeasti tarpeensa ja päästiin takaisin sisälle lämpimään! <3

Nyt kello oli jo 19:00. Aloin pikku hiljaa keskittymään seuraavaan päivään. Siivosin hieman keittiötä ennen, kuin Salatut Elämät alkaisi.

19:20-22:00 Jätin iltapalan syömättä, koska söin makaroonimössöä niin paljon, ettei enää mennyt iltapala alas kurkusta. Otin vain mehua ja lähdin laittamaan sänkyni kuntoon. 19:30 palasin takaisin olohuoneeseen katsomaan Salkkareita!

Salkkareiden jälkeen menin lukemaan päivän uutiset Iltasanomista ja selasin someja. 20:30 aikoihin aloin tekee sittenkin iltapalaa itselleni, paahdoin leivän ja laitoin päälle mansikkahilloa – nam!

Loppu illan katsoin jälleen Fear the Walking Deadia sohvalla, kun en enää jaksanut katsoa, päätin lähteä sängyn päälle lepäämään. Arviolta minulla meni 30 minuuttia nukahtamiseen, koska hyvän asennon löytäminen oli hankalaa, kun minulla on kipeä ranne.

Kommentit

 • Alissa

  Fear the walking dead ei iske muhun yhtään, eikä itse asiassa se pääsarjakaan ! pääsarjaa tulee katsottua silloin tällöin mut fearin jätin kesken.. Mutta kiva kuulla, että olet taas terve!

   0
 • Katariina

  Tuntuu, että olen ainoa ihminen, joka inhoo sitä metsämarja muumilimua 😀

   0
 • Spaniel

  Olisi siistiä, että perustaisit Youtube-kanavan, mutta ymmärrän jos et itse halua perustaa. 🙂 Voisit joskus näyttää millaisia videoita muokkaat, vaikka täällä blogin puolella?

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.