VALIKKO
16.4.2019 23:51

Minun päiväni

 

7:30-10:00 / Heräilin 8h yöunien jälkeen virkeänä ja menin hakemaan keittiöstä juotavaa. En muista, että milloin viimeksi olen herännyt näin aikaisin, mutta oli ihana herätä, kun ulkona on noin upea sää. <3 Jouduin melkein heti juotuani ottaa inhalaatiojauhetta, kun ulkona on vaikea hengittää tiepölyn takia. Olen nyt pysynyt pitkään terveenä, joten olen pytynyt hieman enemmän liikkumaan ulkona astma-lääkkeiden ansiosta.

Menin käyttämään koiria yksitellen lenkillä meidän pihassa. Voin sanoa, että kengät eivät pysyneet puhtaana, kun piha on ihan mudassa sulaneen lumen takia. Oli kiva ottaa koirat sisälle likaisina, kun lattia on nyt täynnä tassunjälkiä, joten seuraavaksi etsin rätin, jolla pyyhkiä sotkut pois.

Tänään ajattelin hieman levätä, joten kävin hakemassa Xbox-ohjaimeni huoneestani ja menin olohuoneeseen pelaamaan hetkeksi Xbox Onella. Aikaa meni hetki, kun kuulin puhelimeni soivan ja selvisi, että minun on kohta lähdettävä kauppakeskus Seppään.

10:00-14:00 / Minun oli alettava etsimään parempia vaatteita päälle, kun olen lähdössä ihmisten ilmoille. Olen todennäköisesti hieman omituinen ihminen, kun en kiinnitä huomiota vaatteiden ulkonäköön, vaan otan päälle ne mukavimmat päällä tuntuvat vaatteet. 😀 En ole koskaan ollut trendien perässä, enkä varmaan koskaan tule olemaankaan.

Aloin kävelemään autolle päin, kun olin pukenut. Ensimmäisenä meillä oli tarkoitus lähteä kauppakeskus Seppään, mutta päätettiin lähteä Keljon kauppakeskukseen, kun se oli lähempänä. Minulla ei ollut mitään ostettavaa, kunhan vaan tulin seuraksi. Kävimme syömässä Hesburgerissa ja söin kerrosaterian. Istuttiin pitkään Hesburgerissa, jonka jälkeen lähdin ruokakauppaan.

Päätin ostaa pelkästään juomista, koska en ollut varma mitä meiltä puuttui. Jos puuttui jotain tärkeää, lähden illalla vielä uusiksi ruokakauppaan. Autossa oli ihanaa odottaa, kun Aurinko paistoi suoraan ja meinasin hukkua omaan hikeeni. 😀 Olen pistänyt merkille, että ihmisiä on alkanut tulemaan esiin talven jäljiltä, kun kaupat olivat täynnä jo heti aamusta, kun taas talvella ihmisiä oli hyvin vähän kaupoissa.

14:00-17:00 / Palasin takaisin kotiin ja huomasin koiranruoan loppuneen, joten minun on lähdettävä illemmalla takaisin kauppaan. Otin päivälliseksi patonkia ja väliin mozzarella-juustoa, jonka jälkeen laitoin patongin hetkeksi mikroaaltouuniin. Tuli hyvää!

Aloitin eilen aikuislukion, joten päätin alkaa nyt tekemään tehtäviä huomiseksi. Tänään minulla ei ole koulua, joten sen takia olen tänään pystynyt ottaa rennommin. Aikuislukio vaikuttaa ensivaikutelman perusteella hyvältä vaihtoehdolta, kun voi edetä omaan tahtiin.

Lopetin tehtävien tekemisen, kun äiti tuli töistä. Menin laittamaan puhelimeni lataukseen, sillä lähtö kauppaan on suunnilleen tunnin päässä. Minulta loppui sosiaalinen elämä siihen, kun puhelimeni otin kädestä, joten päätin lähteä taas hetkeksi pelaamaan Xbox Onella. Xbox Onella pelasin Black Ops 4:sta ja Forza Horizon 4:sta. Loistavia pelejä kummatkin, kun on tylsää!

Olin tekemässä lähtöä, kunnes sain iloisen tekstiviestin, jossa sain tietää sähköpyöräni lähteneen kuljetukseen. Viimein! Ehkä jo torstaina pääsen kurvailemaan? 🙂

17:00-20:00 / Auton kyydissä oli useita ihmisiä mukana, kun suurin osa lähti harrastuksiin. Jäin autoon tunniksi odottamaan muita ja muistutin itseäni kokoajan sanomalla: ”muista ostaa koiranruoka!” Tunnin kuluttua ensimmäiset pääsivät jo pois omista harrastuksista, joten päätettiin lähteä kauppaan. Kävimme ensimmäisenä Hong Kong -tavaratalossa katsomassa terassille pöytää, jonka jälkeen vasta lähdettiin ruokakauppaan hakemaan lisää patonkia ja koiranruokaa. Ostin kaupasta jälleen juotavaa ja nyt minua pelottaa pelkästään ajatus siitä, että kuinka paljon tuhlaan viikossa rahaa juomiin.

Vietiin tavarat autoon ja lähdettiin hakemaan viimeinen ihminen pois harrastuksesta, jonka jälkeen ajelimme takaisin kotiin. Nykyään on ihana olla auton kyydissä iltaisin, kun on valoisaa!

Palattuani kotiin hain koirat lenkille. Käytämme koirat useasti päivän aikana lenkillä, jotta niiden ei tarvitsisi olla jatkuvasti sisällä. Nyt oli jo vähän kylmä käyttää koiria ulkona, kun oli jo hieman hämärää ja alkoi tuulemaan. Olen nyt pari päivää jo pärjännyt ilman takkia, mutta todennäköisesti huomenna joudun ottamaan takin jos tuuli ei lakkaa.

20:00-23:00 / Käytettyäni koirat ulkona menin tietokoneella ja aloin katsomaan Selviytyjien viime jaksoa, joka jäi katsomatta. Selviytyjät Suomi on ehkä tämän hetken paras suomalainen TV-sarja, jota seuraan.

Selviytyjien jälkeen aloin valmistautumaan unten maille. Kävin hakemassa kaapista uudet petivaatteet sänkyyn, jotta voisin alkaa lepäämään sängyllä.

Olen nyt lähdössä nukkumaan, jotta herään huomenna aikaisin keskittymään verkostoni asioihin. 🙂 Mitä suunnitelmia teillä on keskiviikolle?

 

Kommentit

  • Amanda

    Onnea aikuislukioon! 🙂 Minulla on huomenna kampaamoon varattu aika ja tarkoitus olisi hieman lyhentää hiuksia. Voisit kirjoittaa aikuislukiosta joskus jonkun blogipostauksen, koska uskoisin monia kiinnostavan se.

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.