VALIKKO
18.3.2019 15:55

Mitä viimeksi?

 

Ajattelin pitkästä aikaa toteuttaa blogihaasteen, koska näitä on kaivattu. Alan toteuttamaan blogihaasteita useammin ja voi olla, että alan myös muitakin bloggaajia haastamaan! 🙂

Viimeisin ruoka:
Tein lämpösiä uunileipiä koko perheelle. Niihin tuli täytteiksi: jauhelihaa, kinkkua, paprikaa, oliivia, tomaattia, punasipulia ja pinnalle hieman juustoa. Tykkään lämpösistä uunileivistä paljon, mutta lempiruokani on kuitenkin kanapasta, mutta olen päättänyt vähentää sen syömistä, kun pastasta tulee niin paljon kaloreita.

Viimeisin nauru:
Todennäköisesti nauroin viimeksi, kun selasin Facebookissa: ”paskimmat puujalkavitsit ” -ryhmää ja siellä, sitten vastaan tulikin yllättäen oikeasti hauska vitsi. Minulla on hyvin omituinen huumorintaju, sillä saatan alkaa nauramaan, vaikka vitsi olisi todella huono. Myös saatan revetä keskellä julkisella paikalla nauruun, kun ajattelen jotain tyhmää ja se vasta noloa onkin, jos joku huomaa minun repeävän nauruun ilman mitään syytä. 😀 En naura yleensä yksin, mutta jos minun seurassa on muitakin ihmisiä nauramassa, niin nauru ei tule päättymään koskaan.

Viimeisin haave:
Tällä hetkellä en tiedä, että mitä lähtisin opiskelemaan, mutta viimeksi haaveena oli lähteä opiskelemaan uutistoimittajaksi – sitä ennen pitäisi käydä lukio, että olisi mahdollista päästä opiskelemaan ”kirjoittamista”. Tykkään kirjoitella ajankohtaisista asioista ja muutenkin nautin uutismedian lukemisesta. Olen myös haaveillut viime aikoina, että olisipa siistiä jos pankkitililleni ilmestyisi 500 000 euroa, jotta pääsisin ostamaan itselleni oman asunnon. <3 Ehkä täytyy viikonlopuksi osallistua arvontoihin!

Viimeisin herkuttelu:
Tänään herkuttelin, vaikka ei olisi pitänyt! Söin paukkumaissia (eli popcornia) ja söin keksejä kahvin kanssa. Ei ole pitkä aika, kun viimeksi herkuttelin, sillä viime viikon perjantaina kävin Hesburgerista hakemassa ruokaa itselleni. Ah, miten herkkujen syömiseen voi jäädä näin riippuvaiseksi..

Viimeisin harmistuminen:
Kadotin Apple Watchin, mutta onneksi se löytyi seuraavana päivänä kaapista. Oli vähän pelottavaa, että tiputinko vahingossa sen laukusta, kun otin sen yksi päivä mukaan, jotta voisin ladata sitä paikan päällä. Todennäköisesti Apple Watch joutui kaappiin piiloon, kun tyhjensin laukkuani

Viimeisin itku:
Ei mitään tietoa. En itke kovinkaan helposti omasta mielestäni – ehkä jos satuttaisin itseni pahasti, saattaisi tulla pari pisaraa. Ilmaisen yleensä tunteeni muilla keinoin, kuten kirjoittamalla.

Viimeisin hermostuminen:
Viimeksi hermostuin (noin viikko sitten), kun sain tietoon, että joku on kaapannut sähköpostini ja Snapchat-tilini. Joku tuntematon henkilö alkoi minun identiteetillä jakamaan omituisia sivustoja katsojilleni Snapchatissa. Oli vit*ttavaa seurata vieressä, kun en voinut tehdä mitään. Lopulta sain sen Snapchat-tilin suljettua ja nykyään teen Snapchat-sisältöä: Tseipimedia -tilille.

Se mikä tekee tästä karmivaa: minulla oli lähes kaikki mahdolliset suojaukset sähköpostissani ja silti pääsi tällainen tapahtumaan. Jatkossa keksin erittäin vaikeat salasanat ja kytken kaikki todentimet.

 

Kommentit

 • Linda

  Lisää blogihaasteita! 🙂 Ehdottomasti parasta sisältöä, jota bloggaajat tekevät. Minua ei niinkään myday- ja kuulumispostaukset kiinnosta, vaikka niitäkin välillä tulee luettua.

   0
 • Ida

  Paras ruoka on omasta mielestäni myös kanapasta ja siihen minä laitan kanan ja makaroonin lisäksi:

  Homejuustoa

  Paprikaa

  Tomaattia

  Juustoa

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.