VALIKKO
22.1.2019 13:00

Negatiiviset ihmiset, mikä vaivaa?

Hei! Mitä teille kuuluu? Minulle kuuluu hyvää! – Olipas kliseinen aloitus, ehkä täytyy vielä vähän miettiä miten aloittaa uusi postaus. Nyt on kiva kysellä teidän kuulumisia, kun sain uuteen blogiini toimivan kommentointijärjestelmän.

Heräsin tänään 10:30 aikoihin. Heräsin yllättävän aikaisin, kun nukahdin vasta kahden aikoihin aamulla ja yleensä herään keskellä päivää. Herättyäni selailin hetken puhelinta ja menin tekemään itselleni aamupalan. Söin tänään leivän – ei mitään sen omituisempaa ja silti aamu lähti hyvin käyntiin. Tänään on ollut erittäin kylmä päivä, joten olen oleskellut koko päivän neljän seinän sisällä ja suunnitellut blogipostauksia.

Se on oikeasti ihmeellistä, miten paljon aikaa kuluu yhteen blogipostaukseen. Jos tekee ”myday” -postauksen, siihen menee koko päivä tai jos tekee jonkun ”tiedepohjaisen” -kirjoituksen on löydettävä tarpeeksi tietoa kyseisestä aiheesta. Näihin kuulumispostauksiin menee suunnilleen 1-2 tuntia aikaa. Tämä ei kuitenkaan tunnu työltä, sillä nautin kirjoittamisesta ja muutenkin on kiva purkaa pään sisäisiä asioita sanoiksi.

Ajattelin, että voisin illemmalla katsoa Netflixiä ja käyttää koiria ulkona. Täytyy vain muistaa, etten pidä koiria liian kauan ulkona, kun on kylmä. Minulta on usein kysytty, että minkä rotusia koiria perheelläni on, niin meillä on kääpiösnautseri ja labradorinnoutaja.

Meidän labradorinnoutaja on jo yli 10-vuotias, joten se ei enää mielellään liikkuisi ulkona, vaan nukkuisi päivät. On silti hyvä pitää se aktiivisena, jotta ei tulisi mitään turhia vaivoja! 🙂 Kääpiösnautseri on 8-vuotias ja edelleen erittäin aktiivinen, se ei väsy millään vaikka sitä kuinka kauan juoksutettaisiin, siinä vaan väsyn minä, kun en enää jaksa juoksututtaa.

Negatiiviset ihmiset

Tiedättekö te mitä vihaan? – Vihaan negatiivisia ihmisiä! Tänään kaupan kassalla kuulin, kun nainen valitti miehelle siitä, että eivät ole saaneet elämässään mitään aikaiseksi, ovat köyhiä, sää on huono, turvottaa ja mitä kaikkea vielä jouduin kuulemaan!

Kaikki saa käyttäytyä miten haluaa kaupassa (kuhan on asiallinen), mutta negatiivisuus on erittäin tarttuvaa. En aina ymmärrä ihmisiä, jotka on 24/7 negatiivisia. Kuvailisin itseäni positiiviseksi ihmiseksi ja minun on vaikea ajatella asioita negatiivisesti.

Se on vähän omasta mielestäni ”tökeröä” -käytöstä julkisella paikalla, mutta kukin tyylillään. 🙂 On vaan hassua, kun puhutaan niin avoimesti.

Kommentit

 • Anna

  Negatiivisuus julkisessa paikassa on noloa, saa olla jo pahasti ongelmia jos ei pysty olemaan edes julkisella paikalla iloinen

   0
 • Dino

  En usko, että sä oot oikea henkilö kertomaan miten julkisella paikalla käyttäydytään..

   0
 • Sinna

  Mitä katsot Netflixistä? ✌️

   0
 • koirakouluttaja

  Labrarodinnoutaja kestää paremmin kylmyyttä, kun niillä on ns. alusnahka, mutta esimerkiksi kääpiösnautserit eivät pärjää kun niillä ei sitä aluskarvaa ole 🙂

   0
  • "Koirakouluttaja"

   haha oot hyvä ”koirakouluttaja”, se on labradorinnoutaja eikä labrarodinnoutaja :DD

    0
 • Eino

  millä kuvaat nää kuvas?

   0
 • League

  Luulin että tää koko artikkeli koskee negatiivisuutta XD mut se olikin vaa pari kappaletta

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.