VALIKKO
15.6.2019 12:30

Nolottaa

Olen elämäni aika kokenut useita noloja hetkiä, kuten mennyt kauppaan ostamaan tavaroita ja unohtanut pankkikortin kotiin. Jos muistaisin kaupassa unohtaneeni pankkikortin kotiin, se ei olisi vielä noloa, sillä pystyisin helposti palauttaa tuotteet takaisin hyllyille, mutta kassalla kun tajuaa: ”ei vitsit, unohdin pankkikortin kotiin” – silloin minun täytyy jättää ne tuotteet hihnalle tai viedä tuotteet takaisin hyllylle. Se on todella kiusallista, vaikka tämä moka voisi sattua kenelle tahansa! Tilannetta pahentaa se, kun takana on paljon turhautuneita ihmisiä, joilla on kiire.

Joskus kaupoissa oli päivä, kun pankkikortit ei toiminut ja siitä ei ehditty kertoa missään, joten minä menin kassalle ja kun tuotteet oli hihnan toisessa päässä, myyjä vaan sanoi: ”pankkikortit ei toimi tällä hetkellä”. Ei hitsi! – oli ensimmäisenä mielessäni. Jouduin itse keräämään tuotteet takaisin kärryyn ja viemään ne hyllyihin. Kiusallista! 😀

Noloja asioita tapahtuu jokaiselle. Niistä on vain selvittävä. Kaikilla ihmisillä (ainakin luulisin olevan) on ainakin yksi nolo asia, joka on ylitse muiden. Nyt minä kerron teille elämäni yhden noloimman asian:

Eräänä päivänä minä kävelin kauppaan väsyneenä. Jouduin tekemään itselleni ostoslistan, jotta muistaisin ostaa jokaisen tarpeellisen asian. Kaikki meni hyvin, kunnes kassalla tajusin, ettei minulla ollut pankkikorttia mukana, mutta onneksi lompakossa oli käteistä. Yleensä minulla ei ole käteistä, kun olen melkein kokonaan siirtynyt digitaaliseen aikaan. Kun aloin pakkaamaan ostoksia pidin kauppakassia korokkeella, jotta voisin pakata samalla toista kauppakassia. Yhtäkkiä toinen korokkeella oleva kauppakassi putoaa maahan ja kaikki ruoat leviää ympäri käytävää. No, onneksi sain kaikki pakattua takaisin kauppakassiin! Oli kiva nähdä ihmisten katseet, kun kerään tuotteita ympäri käytävää.

Mikä voisi enää mennä pieleen? – Kaikki.

Selvisin kaupasta ulos. Mikä voisi enää mennä pieleen? – Kaikki. Kävelin väsyneenä autolle ja laitoin kauppakassin penkille. Sitten yhtäkkiä kuulen vieraan naisen huutavan: ”hei!” Sitten ymmärsin, että menin väärään autoon ja laitoin oven kiinni sanomatta mitään (se oli tosi noloa!) Sitten kyseinen nainen kaahasi pois autolla kaupan pihasta, enkä pystynyt selittämään tätä mokaa. Pari päivää mietin, että luuliko nainen minun olevan rosvo? Odotin vain, että milloin joku avautuu tästä ”murrosta” Facebookissa Jyväskylän puskaradioon, sillä siihen aikaan oli paljon keskustelua automurroista.

Eniten ihmettelen, että miten erehdyin luulemaan sitä meidän autoksi. Ne olivat aivan erilaiset! Ehkä, vaan väsyneenä ei kannattaisi lähteä kauppaan. Edelleen tämän asian miettiminen nolottaa, mutta onneksi ei enää paljon!

Mitä noloja asioita sinulle on sattunut? 😀

Minä ja luonto

Ideoita Instagram-valokuviisi

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.