VALIKKO
2.2.2019 17:25

Nyt nolottaa

Olen elämäni aika kokenut useita noloja asioita, kuten mennyt kauppaan ostamaan tavaroita ja unohtanut pankkikortin kotiin. Jos muistaisin kaupassa unohtaneeni pankkikortin kotiin, se ei olisi vielä noloa, sillä pystyisin helposti palauttaa tuotteet paikoille, mutta kassalla kun tajuaa: ”ei perhana, unohdin pankkikortin kotiin” – silloin täytyy jättää ne tuotteet hihnalle tai viedä tuotteet takaisin hyllylle. Se on todella kiusallista ja siinä tilanteessa olisi mieli upota maan alle – ja tilannetta pahentaa se, kun takana on paljon turhautuneita ihmisiä!

Joskus S-Marketissa oli päivä, kun pankkikortit ei toiminut ja siitä ei kerrottu missään, joten minä onnellisena poikana menin kassalle ja kun tuotteet oli hihnan toisessa päässä, myyjä vaan sanoi: ”pankkikortit ei toimi tällä hetkellä”. Ei jurkele! – oli ensimmäisenä mielessäni. Ei siinä mitään, mutta jouduin itse keräämään tuotteet takaisin kärryyn ja viemään ne hyllyihin. Ärsytti!

Noloja asioita tapahtuu jokaiselle. Niistä on vain selvittävä. Kaikilla ihmisillä (ainakin luulisin olevan) on ainakin yksi nolo asia, joka on ylitse muiden. Nyt minä kerron teille elämäni yhden noloimman asian:

Elämäni noloin hetki..

Eräänä päivänä minä kävelin kauppaan väsyneenä. Jouduin tekemään itselleni ostoslistan, jotta muistan jokaisen tarpeellisen tuotteen. Kaikki meni hyvin, kunnes kassalla tajusin, ettei minulla ollut pankkikorttia mukana, mutta onneksi lompakossa oli käteistä. Yleensä minulla ei ole käteistä, kun olen melkein kokonaan siirtynyt digitaaliseen aikaan. Kun aloin pakkaamaan ostoksia, pidin kauppakassia korokkeella, jotta voisin pakata samalla toista kauppakassia. Yhtäkkiä korokkeella oleva kauppakassi putoaa maahan ja kaikki ruoat leviää ympäri käytävää. No, onneksi sain kaikki pakattua takaisin kauppakassiin. Oli kiva nähdä ihmisten katseet, kun kerään tuotteita ympäri käytävää. 😀

Selvisin kaupasta ulos. Mikä voisi enää mennä pieleen? – Kaikki. Kävelin väsyneenä autolle ja laitoin kauppakassin penkille. Sitten yhtäkkiä kuulen vieraan naisen huutavan: ”hei!” Sitten ymmärsin, että menin väärään autolle ja laitoin oven kiinni sanomatta mitään (se oli niin noloa!) Sitten kyseinen nainen kaahasi pois autolla kaupan pihasta, enkä pystynyt selittämään tätä mokaa. Pari päivää mietin, milloin poliisit hakevat minut kuulusteluihin ja luuliko nainen minun olevan rosvo? Ajatukset menivät välillä siihen suuntaan, jossa mietin kauanko joudun istua vankilassa? 😀

En ymmärrä, miten erehdyin luulemaan sitä meidän autoksi. Ne oli aivan erilaiset! Ehkä, vaan väsyneenä ei aina ajattele mitä tekee. Kun tämä äksidentti tapahtui, oli samaan aikaan Facebookissa kiertänyt keskusteluja siitä, miten Jyväskylässä oli viimeaikoina varasteltu autojen sisätiloista kaikki. Odotin vain milloin kyseinen henkilö olisi kirjoittanut minusta jotain Facebookiin. 😀 Onneksi vastaan ei tullut yhtäkään etsintäkuulutusta minusta.

Edelleen tämän miettiminen tuntuu pahalta, mutta silti täytyy muistaa, että noloja asioita tapahtuu jokaiselle. Ehkä tämä vielä joskus unohtuu – TOIVOTTAVASTI!

Kommentit

 • Elisa

  Apua, nyt minua naurattaa! 😀 Voin vain kuvitella sen naisparan, kun menet autoon.

   0
 • Myyjä

  Aika hassua, että jouduit itse viemään ne tavarat takaisin. Itse olen myyjänä S-marketissa ja yleensä jos moka on meidän tahosta, niin yleensä viemme ne ostokset itse takaisin. Kai jätit palautteen?

   0
 • Ina

  Se on jo hyvä suoritus, että hyppää sellaisen auton kyytiin, joka ei edes näytä samalta

   0
 • Otto

  Miksi pitää olla aina niin dramaattinen? Eiköhän se nainen luullut, että se oli vahinko..

   0
 • Nakadamanu

  Minulla kerran ratkesi muovipussi parkkihallissa ja kaikki ostokset levisi ympäri hallia..

   0
 • Daniel

  Hyvä postaus!

   0
 • LEevi

  Kyllä sä vielä toivut tosta XD

   0
 • Matti

  Tän tyylisiä postauksia lisää 🙂

   0
 • Oona

  toi on niin perusmoka mutta varmasti nolottaa! 😀

   0
 • Valittaja

  Otsikosta olisi voinut päätellä, että tämä olisi vasta tapahtunut. Nyt jutun perusteella yritit keksiä jonkun nolon asian, joka on jo vanha juttu.

   0
 • Heidi

  Tuo kuulostaa niin minun tarinalta. Minulle on käynyt aivan samalla tavalla! 😀 ..Joten samaistun sun tekstiin. Tsemppiä blogiisi!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.