VALIKKO
23.3.2019 12:32

Olen maailman onnellisin

 

YK:n onnellisuusraportin mukaan suomalaiset ovat kaikista onnellisempia. Tätä ei välttämättä aina uskoisi, mitä nyt somea seuraa, mutta onhan sen nyt jokaisen kuitenkin myönnettävä, että menee meillä paremmin, kuin useissa muissa maissa. Meillä menee niin hyvin, ettei osata olla kiitollisia pienistä asioista.

Vaikka useat väittävät olevansa onnettomia Suomessa – minä en voisi kuvitellakaan parempaa maata kuin Suomi. Suomen parhaat plussat ovat: tasa-arvoisuus, jokamiehenoikeus, hyvä hallinto, koulutus, hyvinvointi ja SAUNA! Nämä saattavat olla joillekin pieniä asioita, mutta minä arvostan näitä asioita! Mitä kauemmaksi mennään Suomesta, sitä enemmän ihmiset arvostaisivat näitä asioita. Elämme vuotta 2019 ja silti monissa maissa (erityisesti kehitysmaissa) on epäoikeudenmukaisuutta, velkaongelmaa, sotia, köyhyyttä ja surkeaa hallintoa.

Kuva otettu Pixabaysta

Mitä minulle kuuluu?

Minulle kuuluu hyvää. Olen ajatellut, että alkaisin kertomaan enemmän kuulumisistani, sillä olen saanut paljon palautetta Snäpissä, että ihmisiä ärsyttää, kun bloggaajat (erityisesti ulkomaiset) eivät kerro kovinkaan paljon elämäntilanteista. Minullakaan ei ole kovinkaan paljon kerrottavaa, mutta olen harkinnut lähteväni opiskelemaan aikuislukioon. Miksi sinne? – Uskoisin iltaopiskelun olevan enemmän minun juttuni, kuin päiväopiskelu. Olen aiemmin opiskellut lukio-opintoja kaksoistutkintolaisten kanssa samassa ryhmässä.

Tällä hetkellä suurin ongelmani on ajanhallinta. Tuntuu, että 7 tuntia ei enää riitä somehommiin. Tällä hetkellä keskityn Snapchatin lisäksi blogi- ja verkostobisnekseen. Suurimman osan ajasta vie verkostoni, sillä olen jutellut tänäänkin viestitse verkostoni somevaikuttajien kanssa ja lähetellyt yrityksille viestejä. Bloggaaminen on edelleen minulle tärkeää ja välillä ärsyttää, kun en kykene pysymään omassa ”rytmissä”, eli kahden päivän välein blogikirjoitus. Enkä usko kiireiden loppuvan vielä aikoihin, sillä verkostoni on vielä alkutaipaleessa ja kehitystyötä on jatkuvasti tehtävä.

Olen harrastanut valokuvaamista jo pitkään, mutta en ole nyt viime aikoina saanut inspiraatiota kuvaamiseen. Onneksi kevät lähestyy kovaa vauhtia, niin pääsen valokuvailemaan ”lähestyvää kesää”. Haluaisin blogini sisältävän lähitulevaisuudessa gallerian, jota lukijani pääsisivät ”ihailemaan”. En ole ollut kovin tyytyväinen blogikirjoituksieni kuvavalintoihin, sillä suurin osa on maisemakuvia ja Pixabaysta otettuja. Tähän on tulossa muutos! 🙂

Kuva otettu Pixabaysta

Viikonloppu

Mitä tulen viikonloppuna tekemään? – En mitään ihmeellistä! Ajattelin tänään tekeväni hieman kotitöitä, pelata Call Of Duty: Black Ops 4 -videopeliä ja illalla katsoa Putouksen. Jos katsot Putousta, mikä on sinun suosikkihahmosi? Minun on Pentti Olavi Liitikko! Harvoin ensimmäisellä katselukerralla ihastun mihinkään sketsihahmoon, mutta tämä osui ja upposi minun huumorikammiooni! Kyseinen sketsihahmo osaa hyvin ”imitoida” poliitikkoja, jotka ovat ”kaikkien asialla” ja eivät osaa vastata suoriin kysymyksiin. Okei, minulla on omituinen huumorintaju, mutta mitä sitten? 😀

Saan tänään myös uuden sängyn, joka on huomattavasti leveämpi, kuin tämä nykyinen. Halusin leveän sängyn, koska nukun aina sikinsokin, että jalat ovat aina sängyn ulkopuolella.

Kävin hakemassa äsken kaupasta hedelmiä, sillä ajattelin hedelmien korvaavan makeiset. Tuli ostettua banaaneja, omenoita, mandariineja ja viinirypäleitä. Näillä eväillä mennään kohti lauantai-iltaa.

Sunnuntaina todennäköisesti lepään ja perheen voimin käydään sukulaisella. Sunnuntaina pääasiallisesti valmistaudutaan seuraavaan viikkoon, eli otetaan kunnon tehostarttaus maanantaihin!

 

Kommentit

 • Leevi

  Unohdin viime viikolla katsoa Putouksen, mutta olen katsonut heidän Youtube-kanavaltaan pätkiä. Pakko myöntää, että vain pari hahmoa nauratti, mutta muuten ”läpät” olivat erittäin meh. Suosikkini on Simpsa. Saa nähdä, että jaksaako tänäänkään katsoa, sillä epäilen Putouksen olevan tänä vuonna yhtä musikaalista kuin edellisenä kaudella.

   0
  • Severi

   Simpsa on kyllä erittäin mielenkiintoinen hahmo Putouksessa!

    0
 • Helmi

  Ei kannata ottaa paineita bloggaamisen suhteen! 🙂 Ei haittaa, jos et pysy rytmissä, kuhan vaan et ala kirjoittamaan 100-sanaisia blogipostauksia, jossa selität samaa asiaa monella lauseella. Itse olen nauttinut näistä sinun blogipostauksista.

   0
  • Severi

   Kiitoksia viestistä ja palautteesta! 🙂 <3

    0
 • Linda

  Itse vaihdoin päivälukiosta iltalukioon, enkä kadu. 🙂

   0
  • Severi

   Mahtavaa, hyvä ettet kadu! <3

    0
 • Sanna

  Itse en kiinnitä kovinkaan paljon huomiota tekstien kuvitukseen, sillä itselleni blogeissa on tärkeintä teksti, eikä valokuvat

   0
  • Severi

   Kiitoksia viestistä. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus panostaa tekstiin ja tekstien kuvitukseen. 🙂

    0
 • Ville

  Hah, Suomessa hyvä hallitus? xd

   0
 • Severi

  Hei, asiat on otettu huomioon. Kiitos kuitenkin vinkistä! 😛 Aikuislukion opinnot alkavat nyt minulla huhtikuussa.

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.