VALIKKO
18.1.2019 21:33

Päivä kanssani

En ole pitkään aikaa kirjoittanut päivästäni blogin puolelle, koska olen ajatellut ettei nämä ketään kiinnosta. Nyt pitkästä aikaa kävin katsomassa blogini tilastoja ja huomasin yllättäen, että postaukset, joissa oon puhunut päivästäni, on suositumpia kuin muut postaukset. Itse luen myös muiden bloggaajien ”myday” -postauksia, mutta ne on paljon mielenkiintoisempia ja tapahtumarikkaampia kuin minun myday -postaukset, joten minusta on aika uskomatonta, että tykkäätte myös näistä minun peruspäivistä!

Heräsin tänään 06:30, koska äiti lähti töihin, joten päätin itsekin herätä hieman aikaisemmin. Ensimmäisenä avasin älypuhelimeni ja katsoin mitä sosiaalisessa mediassa tapahtuu – siellä ei ollut tapahtunut mitään ihmeitä, edelleen samat luolamiehet pätevät Facebookin puskaradiossa.  

07:30 Aloin tekemään aamupalaa. Olen alkanut syömään aamuisin Fazerin Alku puuroja. Oma suosikki Fazerin Alku puuro on vadelma & mustaherukka, mutta tänä aamuna söin mustaherukka & mansikka puuron. Todella helppo tehdä ja erittäin hyvän makuisia! Vahva suositus siis Fazerin Alku puuroille.

​08:00-10:00 Käytin koirat ulkona. Palattuaan sisälle kävin suihkussa, jonka jälkeen kävin sähköpostiviestit läpi ja puin päivän vaatteet päälle. Sitten aloin miettimään, että pitäisikö lähteä kävelylle, koska ulkona oli niin hyvä sää! Päätin lähteä, joten aloin etsimään kaikki ulkoiluvaatteet. Ennen kuin lähdin, keitin kahvia ja katsoin muiden bloggaajien blogeja.

10:00-12:00 Lähdin kävelylle. Ulkona oli edelleen hyvä sää, vaikka kylmä olikin. Onneksi mukana on lämmin takki! Olen innostunut nyt enemmän kävelemisestä, kun sain jouluna Apple Watchin, sillä on kiva tarkkailla edistymistä. Tänään päätin kävellä hitaasti, joten parissa tunnissa kävelin ”vain” hieman yli 10 kilometriä. 

12:00-15:00 Lopetin kävelemisen noin 12:00 aikoihin. Sain kyydin ja lähdin kauppakeskus Seppään. Sepässä käytiin eri liikkeissä, jonka jälkeen lähdimme Lidliin. Nyt olisi kivaa olla lapsi, sillä Toys”R”US on menossa konkurssiin ja kaikki lelut -50%. Harmi vaan, että työntekijät menettävät työpaikkansa. Ostin itselleni ainoastaan Lidlistä light-juomia, koska pidän nyt hieman kevyttä diettiä, jotta joulukilot lähtisivät naamastani. Noin 15:00 aikaan olin jo kotona!

15:00-17:30 Kotiin palattua aloin tekemään ruokaa. Tein itselleni kevyen Thaikeiton, joka oli ihan hyvää. Sen jälkeen menin hetkeksi makaamaan sängylle katsomaan Youtubesta videoita. Nukahdin ja heräsin vasta 17:30 aikoihin. Tästä on kyllä luvassa,  niin mielenkiintoinen ”myday” -postaus! Mutta ehkä vaan välillä on parempi julkaista rehellisiä ”myday” -postauksia, kuin väkisin keksiä itselle tekemistä.

Nyt 17:30-20:00 olen vain pelannut ja suunnitellut tulevia blogipostauksia. Todennäköisesti lähden 22:00 aikoihin nukkumaan, jotta saisin unirytmini kuntoon. Huomenna on todennäköisesti samanlainen päivä, mutta onneksi kohta on viikonloppu. Saa nähdä onko viikonloppuna mitään kivaa tekemistä! 🙂

Kommentit

 • Sade

  Nämä on kyllä ihan parhaita, joissa pääsee seuraamaan päivää!

   0
 • Sofia

  Voisit kertoa viikossa jopa kolme kertaa päivästäsi. Nämä rehelliset myday postaukset on kaikista parhaimpia! ei turhaa silitettyä pintaa *_*

   0
 • Tino

  Nämä rehelliset blogipostaukset on parhaita. Monet bloggaajat sortuvat kertomaan epärehellisen kuvan päivästään.

   0
 • Konsta

  Nää postaukset jossa puhut itsestäsi on paljon kiinnostavempia, kuin ne missä kerrot faktoja IMO

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.