VALIKKO
30.3.2019 14:03

Päivä minun kanssa

 

12:00-13:00 / Minulla oli tänään vaikeuksia nousta sängystä, koska valvoin suunnilleen 03:00 saakka, joka saattaa selittää tämän aamuväsymyksen. Makasin sängyllä suunnilleen 30 minuuttia ja samalla selasin sähköpostia. Sängystä nousemisen jälkeen lähdin pesemään hampaat ja puin päälle, jonka jälkeen menin ulos käyttää koiria lenkillä. Tänään oli todennäköisesti tämän vuoden lämpöisin päivä tähän mennessä, sillä pärjäsin ulkona ilman takkia ja silti meinasi tulla kuuma. Ah, on tämä kevät ihanaa!

13:00-14:00 / Aloin viimeistelemään ”8 minun suurinta virhettä bloggaajana” -blogipostausta. Ehdin hetken viimeistellä sitä, kun kuulin katolta putoavan lunta, joten seuraava työtehtävä oli lähteä hakemaan tallista lapio ja heittämään lumet pois terassin edestä. Huomasin myös kissan nauttivan lämmöstä, koska se makasi terassin penkillä.

Palattuani sisälle, söin päivän ensimmäisen aterian, johon kuului kauraleipä ja mehu. Harmillisesti omenatäysmehu oli loppunut, joten minun oli tyydyttävä tiivistemehuun. Olen alkanut ostamaan jääkaappiin tuoremehuja, sillä ne on parasta mitä aamulla voi juoda. 🙂

14:00-15:00 / Sain blogipostauksen kokonaan valmiiksi ja ajastin sen julkaistavaksi 15:00 aikoihin. Aloin suunnittelemaan materiaalia Snapchatiin, koska se on ollut nyt hieman epäaktiivinen, kun olen keskittynyt blogiini ja verkostooni. Snapchatissa (@tseipimedia) ihmiset tykkäävät, kun kerron faktoja eri aiheista, joten niitä myös tein.

Tässä on materiaalia, jota suunnittelin Snapchatiin:

15:00-16:00 / Blogipostaukseni julkaistiin, joten aloitin sen markkinoinnin Facebookissa ja Snapchatissa, kuten näette bloggaaminen ei välttämättä ole pelkästään ”kirjoita ja julkaise” -hommaa, vaan blogipostauksen julkaisun jälkeen se homma vasta alkaakin. Blogipostaukseni sai hyvän vastaanoton, joten tulen tulevaisuudessa tekemään lisää blogipostauksia, jotka auttavat uusia bloggaajia. Olen todella kiitollinen teille, jotka jaksatte kommentoida blogipostauksiini. <3

Minulla meni tämä tunti kokonaan sähköposteihin vastailuun, kirjoittamiseen, markkinointiin, kuvaamiseen, editoimiseen ja blogipostauksien suunnitteluun. Tämä on kuitenkin rakas työ minulle, jota en vaihtaisi mihinkään. <3 Tällä hetkellä olen mukana toteuttamassa kahta suurta videoprojektia, joten niihin on kulunut reippaasti aikaa.

16:00-17:00 / Lähdettiin mummolaan ja autossa minulla alkoi jäätävä niskakipu, joka todennäköisesti johtuu siitä, kun olen tehnyt koko päivän töitä epämukavassa asennossa sohvalla. Ennen mummolaan lähtemistä, käytiin nopeasti ruokakaupassa hakemassa kahvin kanssa jotain purtavaa. Tämä tunti meni kaupassa olemiseen ja matkustamiseen mummolaan, johon oli 30 kilometrin matka meiltä päin. Ajomatkalla päätin aloittaa tämän blogipostauksen kirjoittamisen, eli ensimmäiseksi aloin puhelimella kirjoittamaan muistiinpanoja WordPressiin.

17:00-18:30 / Olimme mummolassa suunnilleen puolitoista tuntia, koska hän oli kipeänä, eikä haluttu häiritä häntä pitkään. Keitettiin kahvia, syötiin pientä purtavaa, autettiin hieman kotitöissä, sekä juteltiin, jonka jälkeen lähdettiin kauppaan päin. Lähtiessään pois mummolasta oli pari vaarallista tilannetta, kun ajettiin autolla. Ensimmäisessä tilanteessa auto tuli suoraa meitä kohti väärällä kaistalla, mutta kääntyi omalle kaistalle lopulta ja toisessa tilanteessa sama tilanne, mutta se oli jo lähellä, ettei tullut kolaria.

Tänä viikonloppuna laitan sähköpyörän tilaukseen, sillä minua ei tällä hetkellä kiinnosta autolla ajaminen. Saatan jossain vaiheessa hommata ajokortin, mutta en vielä tiedä milloin. 🙂

18:30-19:00 / Kävin uusiksi kaupassa, sillä halusin hakea herkkuja illaksi. Otin sipsipussin ja pari pulloa Pepsi Maxia. Samalla otin valmiin iltapalan kaupasta, jotta ei tarvitsisi tänään sotkea keittiötä. Tällä kertaa päätin käydä S-marketissa, mutta nyt jälleen kerran tuli huomattua, että minkä takia pidän K-kaupoista enemmän, koska siellä ei ole melkein koskaan jonoja! Minulla on varmaan ADHD, kun en jaksa koskaan jonottaa kaupoissa.

19:00-20:00 / Kaupan jälkeen saavuttiin nopeasti kotiin. Ensimmäinen tehtäväni oli hakea koirat ja käytin ne pienellä lenkillä meidän pihassa, jonka jälkeen lähdettiin sisälle. Laitoin pakastepizzan uuniin ja avasin sipsipussin, sekä Pepsi Maxin. (Ah, miten terveellinen iltaherkuttelu). Aloin katsomaan Salkkareita, vaikka olen katsonut tämän viikon jaksot etukäteen Cmoresta, mutta ei tullut muuta katottavaa, joten katsoin jakson uusiksi.

20:00-21:30 / Aloin Salkkareiden jälkeen katsomaan Possea. Harmillisesti Possen tämän vuoden ensimmäinen jakso ei alkanut kovinkaan vakuuttavasti, sillä ainoa kohtaus, joka nauratti oli Possen piilokamera. Toivottavasti muut jaksot ovat enemmän makuuni, koska perjantai-iltaisin ei ole muutakaan tekemistä, kuin pelailu ja television katselu.

Päätin Possen aikana alkaa leipomaan pullapitkoa huomiseksi. Posse ei säväyttänyt ensimmäisellä jaksolla, mutta onneksi lauantaina on Putous.

21:30-22:00 / Lähdin käyttämään koirat uusiksi lenkillä, jotta voitaisiin nukkua hieman pidempään. Oli uskomatonta, että miten lämmintä oli vielä tähän aikaan, mutta oli myös vaarallisen liukasta, kun oli pimeää ja jäätä, joka ei ollut sulanut.

22:00-00:00 / Saavuttuani sisälle vaihdoin sängystä petivaatteet. Ei ole pitkä aika, kun sain tämän uuden sängyn ja täytyy sanoa, että en ole nukkunut koskaan näin hyvin! Uusien petivaatteiden laiton jälkeen aloin makaamaan sängyllä ja katselemaan Youtubea. Youtuben katselun jälkeen aloin viimeistelemään tätä blogipostausta ja nyt olen lähdössä unten maille. 🙂 Kiitoksia jokaiselle tästä päivästä! <3

Haluaisitteko lisää ”minun päiväni” -blogipostauksia?

 

Kommentit

 • Alissa

  Lisää vaan! Tykkään lukea bloggaajien päiviä ja tämäkin postaus oli alusta loppuun kiinnostava!

   0
  • Severi

   Lisää on tulossa ja kiitos kommentista! <3

    0
 • Severi

  Mahtavaa! Kiitos kommentista! <3

   0
 • Severi

  Mahtava kuulla ja lisää on tulossa! <3 Kiitos kommentista!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.