VALIKKO
15.5.2019 14:11

Pelataan The Higher Lower Game -peliä

Olen alkanut pitämään siitä, että blogissani ei ole pelkästään lifestylea, vaan sen lisäksi myös sekalaista sisältöä. Blogini teemana pysyy edelleen elämäni, vaikka olen viime aikoina tehnyt paljon muutakin sisältöä. Monet ovat Youtubessa pelannut The Higher Lower Game -nimistä peliä, jonka tarkoituksena on arvata kahdesta sanasta / lauseesta googlatumpi. En ole koskaan aiemmin nähnyt kenenkään pelaavan tätä blogissa, enkä edes ihmettele, että miksi: onhan tämä nyt aivan hölmöä!


Tiedän, että ”Life is Beautiful” on kuuluisa elokuva ja minulla ei ole tietoakaan, että kuka on Gordie Howe. Jos minun pitäisi arvata, hän on kirjailija tai tutkija. En halua käydä lunttaamassa internetistä, että kuka hän on, joten minun täytyy nyt arvata kumpia on oikea vastaus. Omasta mielestäni googlatumpi on ”Life is Beautiful”. 

Vastaus: Arvasin oikein! Gordie Howe saa keskimäärin joka kuukausi 49,500 hakua. Oikean vastauksen kunniaksi menin katsomaan Googlesta, että kuka hän on ja Google paljasti hänen olevan entinen jääkiekkoilija.

Nyt olen 100% varma, että ”beach volleyball” on googlatumpi kuin Gordie Howe. Beach volleyball eli rantalentopallo on oma urheilulaji, jota monet pelaavat. Uskon ihmisten etsivän jatkuvasti tietoa kyseisen urheilulajin joukkueista, otteluista ja säännöistä. Siksi valitsen vastaukseksi beach volleyball.

Vastaus: Tasatilanne! Kumpikin saa yhtä paljon hakuja keskimäärin (49,500) joka kuukausi. Minun onnekseni sain tästä pisteen, sillä väärää eikä oikeaa vastausta ollut. Yllätyin kyllä, että miten vähän rantalentopallo saa hakuja kuukaudessa.

Muistaakseni Mirrors Edge on suosittu videopelisarja. Olen pelannut kyseisen pelisarjan peliä Xbox Onella, mutta en tällä hetkellä muista sen pelin koko nimeä. Joka tapauksessa uskon Mirrors Edgen saavan enemmän hakuja, joten lukitsen sen vastaukseksi.

Vastaus: Arvasin oikein! Mirrors Edge saa keskimäärin joka kuukausi 135,000 hakua.

Nyt täytyy sanoa, että minulla ei ole mitään hajua oikeasta vastauksesta. Guantanamo Baysta tulee mieleen jokin pahamainen vankila, jossa on eristyksissä kaikista vaarallisimmat rikolliset. Vaistoni sanoo, että oikea vastaus on Guantanamo Bay, joten veikkaan sitä.

Vastaus: Tasatilanne! Nyt on tullut jo kaksi tasatilannetta! Kävin tarkistamassa, että mikä Guantanamo Bay on ja vastaukseksi sain, että se on Yhdysvaltain laivaston tukikohta.

En ole täysin varma, että mikä AC Milan on, mutta uskoisin sen olevan jalkapallojoukkue. Itse en kovinkaan paljon jalkapallosta tykkää, joten jalkapallon katsojat saattavat ajatella, että olen tyhmä! Tiedän, että useat sadat miljoonat ihmiset katsovat jalkapalloa, joten vastaukseni on AC Milan.

Vastaus: Oikein! AC Milan saa joka kuukausi keskimäärin 2,240,000 hakua. Kävin varmistamassa, että AC Milan on italialainen jalkapalloseura.

Olen jälleen 100% varma, että Pohjois-Korea saa enemmän hakuja, kuin jalkapallojoukkue. Saatan olla väärässä, mutta minusta kuulostaisi oudolta jos jalkapallojoukkue saa enemmän hakuja, kuin valtio. Lukitsen vastaukseksi Pohjois-Korean.

Vastaus: Täysin oikein! Pohjois-Korea saa keskimäärin joka kuukausi 9,140,000 hakua.

Olen varma, että Ranska saa enemmän hakuja, kuin Pohjois-Korea. Siellähän asuu yli 67 miljoonaa ihmistä, joten valitsen vastaukseksi Ranskan. Tosin voi olla, että ihmisiä kiinnostaa Pohjois-Korea enemmän, koska se on jatkuvasti median otsikoissa.

Vastaus: Väärin! Mitä ihmettä! Olin melkein 100% varma, että ihmisiä kiinnostaa enemmän Ranska, kuin Pohjois-Korea. Ranska saa hakuja kuukaudessa vain 1,500,000, joka kuulostaa todella vähältä.


Tappio tuli, mutta sain kuusi oikeaa vastausta! Mitä mieltä olitte tästä postauksesta? Tämä on omasta mielestäni erittäin erikoinen postaus, sillä en ole aiemmin kenenkään nähnyt pelaavan tätä blogissa. Jos tykkäsitte, voin tehdä tulevaisuudessa lisää tällaisia!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.