VALIKKO
25.1.2019 19:53

Perjantai

Hei! 🙂 Kiva nyt ”rankan perjantain” jälkeen asettua omalle sängylle kirjoittamaan tämän päivän blogipostausta. Tänään ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä, heräsin 11:00 aikoihin ja käytiin mummolassa iltapäivällä. Oli myös kiva huomata, että tänään ei ole ollut kovin kylmä päivä, mutta sitten luin uutisista, että ensi viikolla on tulossa kunnon pakkanen! Jyväskyläänki on luvasa ennusteiden mukaan 30 astetta pakkasta. Parhaimmillaan jossain päin Suomea päästään ”nauttimaan” 40 asteen pakkasista – ei kiva!

Kävin torstaina tutustumassa ICT-alalle, mutta pakko sanoa ettei kyseinen ala kiinnosta yhtään. Edelleen minun tavoitteena on lähteä opiskelemaan jossain vaiheessa liiketaloutta. Oon nyt tammikuun alussa aloittanut kauppatieteiden opiskelun avoimessa yliopistossa – ja pakko myöntää että tietyt termit ovat aiheuttaneet vaikeuksia, mutta silti oon tykännyt paljon! Voisin joskus kertoa vähän enemmän avoimesta yliopistosta.

Äsken duunasin itselleni spaghettia ja jauhelihakastiketta. Ei jaksanut mitään sen ihmeellisempää alkaa duunaamaan, kun on väsyttänyt koko päivän, vaikka olenki nukkunut tosi hyvin. Täytyy varmaan lisätä liikuntaa, jotta keho pysyisi virkeämpänä.

Tänään alkoi myös viikonloppu, mutta en ole suunnitellut mitään viikonlopulle. Todennäköisesti kerään vain voimia tulevaa viikkoa varten, eli katson Netflixiä, ulkoilutan koiria ja nautin elämästä.

Kommentit

 • Secret

  Et sä nyt vaikuttajana voi noin vain lakaista edellisen blogipostauksen aiheuttamaa pskamyrskyä? Mielestäni oli kohtuutonta syyttää vanhempia nuorten huumeiden käytöstä

   0
 • Saara

  Lyhyt, mutta ytimekäs 🙂 näitä on kiva lukea!

   0
 • Joni

  Tuo ICT-ala on kyllä kidutusta. Opiskelen kolmatta vuotta ja edelleen tuottaa vaikeuksia jotkut asiat.

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.