VALIKKO
26.3.2019 00:07

Perustin yrityksen & kevät lähestyy

 

Minusta tuli yrittäjä – tarkemmin sanottuna ryhdyin kevytyrittäjäksi! Haluan keskittyä entistä enemmän blogi- ja verkostobisnekseen, joten päätin perustaa yrityksen. Miksi ryhdyin kevytyrittäjäksi? – Halusin laskutuspalvelun, joka hoitaa laskujen lähettämisen, rahaliikenteen, tilittää palkkaan liittyvät kulut ja maksut verottajalle. Tämä on syy miksi halusin aloittaa liiketoimintani kevyesti – haluan vielä tässä vaiheessa käyttää aikaa blogi- ja verkostobisneksen kehittämiseen, siksi valitsin laskutuspalvelun.

Lapsena minusta piti tulla poliisi

En ole oikein koskaan haaveillut omasta yrityksestä, paitsi nyt viimeisimmän vuoden ajan. Esikoulussa minusta piti tulla kaivinkoneenkuljettaja ja ala-asteella halusin olevani poliisi. Yläasteella en osannut päättää, että mitä lähtisin opiskelemaan, joten tein nopean päätöksen ja hain yhteishaussa media-alalle. Opiskelin siellä kuusi kuukautta, jonka jälkeen erosin sieltä. Se ei ollut ihan sitä, mitä minä odotin. Olen etsinyt suuntaani jo pitkään ja uskon vahvasti bloggaamisen ja verkoston olevan osa tulevaisuuttani. Lähden kuitenkin jossain vaiheessa aikuislukioon tavoittelemaan ylioppilaaksi, mutta uskon pystyväni panostaa silti blogiini ja verkostooni täysillä.

Olen ylläpitänyt erilaisia blogia pienestä pojasta lähtien ja nyt haaveenani on ylläpitää blogia ammatikseni. Se ei ihan vielä ole mahdollista, mutta uskon sen tulevaisuudessa olevan mahdollista. Ensimmäisen kerran halusin perustaa someverkoston kaksi vuotta sitten, kun olin suositun Instagram-tilin ylläpitäjä, mutta vasta viime vuonna rupesin töihin. Minun verkostolla oli jo kotisivut, mutta poistin ne, sillä haluan tehdä niistä paljon selkeämmät. Verkostoni uudistunut kotisivu avautuu lähiaikoina! 🙂

Mikä on minun verkostoni tarkoitus?

Verkostoni tarkoituksena on saada sisällöntuottajat ja yritykset yhteen. Tavoitteena on saada somevaikuttajille sellaisia yhteistöitä, joita ihmiset haluavat katsella – eivätkä ohita yhteistyöpostausta. Ollaan toteutettu kymmeniä onnistuneita yhteistöitä somevaikuttajille ja yrityksille. Tulen jatkossa päivittämään verkostooni liittyviä asioita, verkoston tulevilla kotisivuilla ja Snapchatissa: @tseipimedia.

Kevät lähestyy

Rakastan kevättä melkein yhtä paljon, kuin kesää. Tänään (25.3.2018) oli todella upea sää ja hanget kestivät kävelemistä. Oli myös todella lämmintä pitkään, kunnes yllättäen alkoi ”kunnon” lumimyrsky. Sen jälkeen ei enää tehnyt mieli lähteä ulos, mutta eiköhän tällaisia upeita päiviä tule enemmänkin – varsinkin nyt kun on alkamassa huhtikuu pikku hiljaa. 🙂

Haluan lähteä lähiaikoina kauppaan hakemaan kevätvaatteita itselleni. Ensimmäisenä ostoslistalla on kevätkengät, sillä talvikengät alkaa olemaan liian kuluneet. Lisäksi olen miettinyt tuulitakin ostamista, sillä se tuntuisi tällä hetkellä paremmalta vaihtoehdolta, kuin talvitakki. Olen katsonut internetistä paljon erilaisia vaihtoehtoja, mutta en uskalla ostaa mitään vaatteita internetin kautta, kun en tiedä miten ne livenä sopii päälle. Tietenkin ne voi palauttaa takaisin, mutta se on niin iso urakka, että pääsen helpommalla menemällä vain kauppaan.

Suurin syy kevään rakastamiselle ei ole lämpö, vaan lisääntyvä valo. Tällä hetkellä Jyväskylässä valoa riittää jo 18:00 jälkeenkin. Tämä on lisännyt motivaatiota enemmän valokuvaamiseen, kun on enemmän aikaa lisääntyvän valon vuoksi. 🙂 En harrasta hämäräkuvausta, sillä minun kameralla ei saa kovin hyviä kuvia pimeässä, paitsi salamalla, mutta se tekee mielestäni kuvista liian epäluonnollisia.

On ollut ihana huomata myös, että blogipostauksien kirjoittamiseen on löytynyt rytmi, kun on ollut virkeänä ja uskon tämän johtuvan myös keväästä! On kyllä uskomatonta, että miten paljon valo vaikuttaa vireyteen!

Vanhat lukijat minun edellisistä blogeista varmaan jo tietävät, että olen hulluna kävelemiseen. Nyt talvella vähensin kävelyä, kun oli kylmää ja pimeää. Tänään kävi mielessä, että olisin lähtenyt kävelemään, mutta motivaatiota ei vielä ollut riittävästi.. Ehkä sitten huomenna? Yleensä minun kävelymatkat ovat kymmenen kilometrin luokkaa, joka on minulle enemmän kuin riittävästi. Välillä (hyvin harvoin!) tulee käveltyä myös yli 15 kilometriä päivässä

Onko teillä keväälle suunnitelmia?

 

Kommentit

 • Tinja

  Meillä lähestyy matka Espanjaan. Varattiin matka jo viime vuonna ja nyt odotetaan kuin kuuta nousevaa sitä matkaa. Mitään muuta suunnitelmia ei olla tehty keväälle. 🙂

   0
  • Severi

   Onnea matkaan! 🙂 Espanja on varmasti hieno maa ja toivottavasti nautitte lomasta!

    0
 • Severi

  <3! Laskutuspalvelu sopii tosiaan minulle - ainakin väliaikaisesti! Kiva kuulla, että laitoit Snäppini haltuun! :)

   0
 • Severi

  Kiitos paljon! <3 Valoisuus nostattaa vireystasoa todella paljon, siksi rakastan valoisuutta. Oon huomattavasti virkeämpi, kuin esimerkiksi joulukuussa! Tiesitkö, että voit Printmotorin kautta suunnitella vaatteesi ja tienata, mutta et joudu kuitenkaan itse tekemään niitä vaatteita?

   0
 • Severi

  Ohoh, teillä on tiedossa paljon matkoja keväällä! 🙂 Kuulostaa hyvältä.

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.