VALIKKO
18.1.2019 14:33

Pienet asiat

Aina kaikkialla sanotaan, että pitäisi osata nauttia kaikista elämän pienistä asioista ja elää hetkessä. Välillä se on vaikeaa, kun ei muista mitkä asiat tekee iloiseksi. Nyt haastan jokaisen teistä tekemään itsellensä luettelon kaikista pienistä asioista, jotka piristävät päivääsi.

”Ne ovat elämän pieniä asioita” on yksi suosituimmista lauseista, jota melkein kaikki käyttävät. Ihmiset sanovat usein lauseen ääneen, koska se on suosittu. Todellisuudessa lauseella tarkoitetaan sitä, että arvostettaisiin elämän pieniä iloja – nyt lause on ylikäytetty ja merkityksetön.

Joskus unohdamme huomata, että pienet yksinkertaiset ilot voivat tehdä meistä todella onnellisia. Tänään päätin luoda oman luettelon elämän pienistä paloista, jotka piristävät päivääni.


Ajattelu täydellisestä kuvatekstistä Instagramiin

T-paita + shortsit kesällä

Myöhäinen uloskirjautuminen hotellista

Onnistunut yhteistyö yrityksen kanssa

Hyvä ruoka

Hallitsematon nauru

Löydän käteistä rahaa huoneestani

Valmis aamupala

Palkkapäivä

Positiivinen asiakaspalvelu

Pakettien hakeminen Postista

Netflixin katselu

Nukkuminen viikonloppuna

Jää kylmä vesi, kun olen todella janoinen

Lämmin pizza

Kun ystävä näyttää hauskan meemikuvan

Nukahtaminen rankan päivän jälkeen

Pelaaminen

Blogiin kirjoittaminen

Shoppailu

Kommentit

 • Siiri

  Ihana postaus! ❤ On oikeasti kiva huomata, että miten positiivinen ihminen olet ja jaksat arvostaa näin pieniä asioita. Voisin kirjoittaa oman luettelon omaan blogiini.

   0
 • Ikuisesti masentunut

  On vaikeaa nauttia elämän pienistä asioista, kun kaikki tuntuu menevän pieleen. Minusta tuntuu, että kukaan ei ymmärrä minua ja muutenkaan en menesty missään asiassa. Täytyy silti kokeilla tota omaa luetteloa niistä vähäisistä asioista jotka vähän piristää..

   0
 • Matilda

  Mielestäni paras asia elämässä on mennä makamaan puhtaille lakanoille :3

   0
 • Katsoja

  suoratoistopalveluiden katselu on kaikista parasta

   0
 • Saras

  Itse rakastan kans pizzaa ja palkkapäiviä <3

   0
 • Positiivinen

  Kuulostaa aika masentavalta, että pitäisi alkaa keksimään itselle asioita, jotka piristää. Itse olen nyt niin positiivinen, että en kyllä näe mitään järkeä tollaselle luettelolle. Mutta mikäs siinä, jos siitä on hyötyä jollekin.

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.