VALIKKO
5.6.2018 13:19

Maailman parhaat sämpylät

Tervehdys!

Jatkossa löydät Anskun reseptit Lumikumpu -blogista. Myös nämä Maailman parhaat sämpylät löytyvät helposti klikkaamalla TÄSTÄ.

Tervetuloa hyvän ruoan äärelle Lumikumpu -blogiin, Ansku <3

 

 

 

 

Kommentit

    • Sitruunaa & Salviaa

      Niin näiden kanssa aina käy. 🙂

       0
  • Liisa

    Itse tehdyt sämpylät on parasta mitä tiedän 🙂

     2
    • Sitruunaa & Salviaa

      Juuri paistetun lämpimän sämpylän väliin, kun levittää voita, niin ah, ihanaa! <3

       0
  • Diiskuneiti

    Mä en ole ikinä tehnyt sämpylöitä – kuinka noloa! 😀
    Oisko sulla jotain hyvää reseptiä gluttisämpylöihin? 🙂

     1
    • Sitruunaa & Salviaa

      Kyllä mä sulle gluteenittoman reseptin jostain kaivelen, että saadaan korjattua tilanne. Kyllähän sun pitää päästä leipomaan herkullisia sämpylöitä. Pysyhän kuulolla. 🙂

       0
  • Rosa

    Samaa kuin diisku olin tulossa kuolaamaan – jotain gluteenitonta kun olisi vielä.. Piru vie kun kaikki vehnä on vaan niin herkullista, leivät erityisesti!

     1
    • Sitruunaa & Salviaa

      Niinpä! Eiköhän se gluteeniton resepti saada aikaiseksi. 🙂

       0
  • Nimetön Elisa

    Tosi hyvä resepti. Kiitos!

     1
    • Sitruunaa & Salviaa

      Ole hyvä! 🙂

       0
  • Nimetön Nimetön

    Nää oli kyllä maailman parhaita

     1
    • Sitruunaa & Salviaa

      Eikös vaan ole nimensä veroisia! 😉 <3

       0
  • Nimetön Nimetön

    Parhaat sämpylät! Saan unohtaa aikaisemmat sämpyläreseptit kokonaan. Jatkossa tulen käyttämään tätä sämpyläreseptiä.

     0
    • Sitruunaa & Salviaa

      Mahtavaa, että tykkäsit yhtä paljon kuin mekin! <3

       0
  • Monika P.

    Kuinka paljon tarkalleen ottaen lisäät hunajaa taikinaan?

     0
  • Nimetön Minna

    Todella hyviä! Tein kuivahiivalla ja hyvin onnistui

     0
    • Sitruunaa & Salviaa

      Hienoa, että onnistui. Nämä ovat kyllä parhaita! 🙂

       0
  • Henri

    Näistä on tullut jo osa vakiota leivän valmistusrutiinia 🙂 Tällä kertaa korvasin puolet nesteestä itse tehdyllä kauramaidolla ja lisäsin sekaan desin talkkunajauhoja

     0
    • Sitruunaa & Salviaa

      Oi, talkkunajauhoja täytyy kyllä kokeilla itsekin. Kiitos vinkistä! 🙂

       0
  • Nimetön Nimetön

    Ihan pakko sanoo, et olipas ihmeresepti. Taikina oli niin löysää, ettei niistä mitään sämpylöitä pyöritelty. Petyin.

     0
    • Sitruunaa & Salviaa

      Harmi, että sämpylät ovat epäonnistuneet. Jauhoissa on eroja, joten käyttämiäsi jauhoja olisi ilmeisesti pitänyt laittaa enemmän.

       0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.