VALIKKO

Skandilinjan startti

Tässä sitä nyt ollaan. Ikiomassa blogikodissa. Paikassa, jossa jakaa ajatuksia muiden sisustuksesta ja tyylistä intoutuneiden kanssa. Ihanaa, että löysit matkaan!

Olen lukenut erilaisia sisustus- ja tyyliblogeja vuosien ajan, nauttien upeiden kuvien luomasta tunnelmasta, lukien kokemuksia niin valaistussuunnittelusta kuin maalisävyn valinnastakin. Ruotsalaisista unelmakodeista vanhoissa kivitaloissa. Muhkeista pörröneuleista kauden trendiväreissä. Kukista, oi kukista. Seuraamani blogit ovat tarjonneet ihastuttavaa silmänruokaa – ja ennen kaikkea pienen hengähdystauon päivän arkirutiineihin. Aikaa lepuuttaa silmiäni kauniissa ja viimeistellyssä.

Sydämeni sykkii erityisesti suomalaiselle ja skandinaaviselle muotoilulle, niin sisustuksen kuin muodinkin maailmassa.

woodnotes_siro3

Viimeistään oman rakennusprojektimme valmistuttua, palo jakaa omia inspiraation lähteitäni muidenkin iloksi kasvoi niin suureksi, että blogin aloitus alkoi vähitellen konkretisoitua. Kivan sisustusidean keksiminen tai harmonisen asetelman luominen olisi niin hauskaa jakaa muiden samanhenkisten kanssa! Vasta myöhemmin tajusin, kuinka oma blogi voisi koota yhteen kaikki nuoruudenaikaiset toivealani: journalistiikan, sisustussuunnittelun ja markkinoinnin. Järkityttö valitsi kaupallisen alan, mutta palo myös johonkin luovempaan säilyi vahvana.

samuji_tori

Ihailemani tyyli on simppeli ja rento, yhdistelmä designia ja käytettyä.

Sydämeni sykkii erityisesti suomalaiselle ja skandinaaviselle muotoilulle, niin sisustuksen kuin muodinkin maailmassa. Ihailemani tyyli on simppeli ja rento, yhdistelmä designia ja käytettyä. Suosin luonnonmateriaaleja ja -värejä, mielenkiintoisia kontrasteja ja käsintehtyä. Kotoisaa. Tykkään seurata trendejä ja uudistua niiden mukana, mutta eniten nautin, kun löydän jotain sellaista, jonka tiedän säilyvän matkassani pitkään.

Näihin kuviin valitsin kotoamme kaksi tavaraa, joiden muotokieli sykähdyttää suuresti, ja jotka kuvastavat ihailemaani tyyliä. Tuoli on kotimaisen Woodnotesin Siro – pehmeälinjainen, koruton ja ajaton malli iskee minuun päivä päivältä enemmän, enkä usko tämän muotoilun koskaan joutuvan ajan hampaan alle. Keittiössä ne ilahduttavat tämän esteetikon silmää joka ikinen aamu. Laukku taasen on monen vuoden unelmien kohde, Samujin Tori, joka päätyi minulle muutaman sattuman kautta käytettynä, täynnä ihailemani naisen tarinoita.

20160101-woodnotes_siro1-2

20160101-woodnotes_siro2-2

Aina, kun luontevaa, olisi juuri kotimaisten ja paikallisten osaajien tukeminen tärkeää – meillä on niin paljon osaamista muotoilun, designin ja monen muun luovan alueen saralla! Viime aikoina olenkin tehnyt monia upeita löytöjä, joiden takana on jokin pieni yritys, yrittäjä tai kädentaitaja. Ja olenpa itsekin ajatellut osallistua keramiikkakurssille, jotta pääsisin taas pitkästä aikaa kokeilemaan omin käsin luomista. Mutta niistä enemmän myöhemmin.

Seuraavissa kirjoituksissa ajattelin kertoilla joistakin parhaiksi kokemistani rakennus- ja sisustusratkaisuistamme ja kysellä ideoitanne vielä osittain keskeneräisten lastenhuoneiden viimeistelyyn. Ylipäätään koota yhteen ajatuksia kaikesta itseäni inspiroivasta. Kahden pienen pojan äitinä arki täyttyy paljolti lasten kanssa touhuamisesta, joten minimiehetkin varmasti vilahtelevat kirjoituksissa aina silloin tällöin.

Näillä teemoilla eteenpäin, ja voi kuinka toivoisinkaan sinut seuraani! Olisi myös kiva kuulla, mikä sinua inspiroi näin tammikuussa?

Tervetuloa skandilinjalle!

Hanna

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14640635/?claim=88h9azdsbsz”>Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Kommentit

 • Hanna Laine

  Jään mielelläni seuraamaan. Ihailemasi tyyli kuulostaa sellaiselta, mikä itseänikin miellyttää. Lastenhuone-jutut kiinnostaa myös paljon!

   0
  • Hanna | skandilinjalla

   Kiva kuulla, ja kiitos tämän bloggaajan ihkaensimmäisestä kommentista! Lastenhuoneet vaatisi nyt kevään aikana toimia, joten niistä varmasti lisää. Meillä taitaakin olla tosi samanikäiset lapset, joten tarpeet ehkä samanmoiset

    0
 • Ellis

  Paljon iloa ja intoa uuteen blogikotiin! Esittelysi kuulostaa mielenkiintoiselta ja jään seuraamaan, lisäänkin blogisi heti Bloglovinin listalle (toiv löytyy). Meillä on kodinvaihto käynnissä ja etsimme perheellemme sitä sopivaa. Toivottavasti pääsemme myös laittamaan sitä oman tyylimme mukaiseksi, imen siis tällä hetkellä kaiken inspiraation ja uskon että sitä tulee täältä löytymään runsaasti. 🙂 Hyvää alkanutta uutta vuotta!

   0
  • Hanna | skandilinjalla

   Iso kiitos kommentistasi, kiva saada sinut mukaan! 🙂 Uuden suunnittelu ja haaveilu on aina niin ihanaa, toivottavasti pääset pian toteuttamaan ideoitasi uudessa kodissa.

   Ja nyt pitäisi seuraaminen bloglovinin kautta onnistua, linkki löytyy tuolta instan ja pinterestin vierestä 🙂

    0
 • Anniina

  Hei, pakko kysyä, ostitko kenties Samujin fb-kirppikseltä Eeva Kolulta ton laukun? 😀

   0
  • Hanna | skandilinjalla

   No ostin! 😀 Tai itseasiassa siskoni osti sen sitä kautta minulle, tiesi, että olin siitä haaveillut pitkään.. Voi Eeva, minkä meni tekemään, kun bloginsa loppuu – huopputekstejä hänellä!

    0
   • Anniina

    Voi vitsi, arvasin ja oon kade 😀 Ihana laukku. Ja niinpä, ihan mun lempiblogi. Harmi 🙁

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.