VALIKKO
13.1.2016 16:30

Alehoukutukset

Alennusmyynnit ovat taas kiihkeimmillään ja ajattelin tulla juttelemaan muutamasta löydöstä, jotka  sattuivat eteen viime viikolla. Marimekon Oona -laukun bongasin itseasiassa pikkusiskolleni, joka oli katsellut sitä palavasti koko syksyn ajan – ja nytpä se tulikin minua vastaan muiden alennuslaukkujen seassa, puoleen hintaan. Vallan mainio löytö siis! Marimekon omassa nettikaupassa malli näyttää olevan vielä normaalihintainen, mutta paikallisella Sokoksella oli käynnissä erittäin hyvät alet.

Laukun malli on ajaton, sopivan eleetön, ja sinne saa kätevästi sisällytettyä kaikki tarpeellisimmat. Tämä olisi omaankin makuuni just eikä melkein.

Neuleissa suosin melko rentoja linjoja. Luonnonmateriaalit ja neutraalit värit ovat ehdottomasti minun juttuni.

20160108-DSC_0191-2

Neule on myöskin Marimekkoa, pehmoinen pooloneule väljällä leikkauksella. Tykkään neule-farkut-yhdistelmästä ehkä vähän liikaakin, koska se valikoituu päälle varsinkin näin äitiyslomalla lähes päivittäin. Neuleissa suosin melko rentoja linjoja. Luonnonmateriaalit ja neutraalit värit ovat ehdottomasti minun juttuni. Trendit taitavat tosin pian kallistua takaisin vähän tyköistuvimpiin malleihin, joten saa nähdä, kääntyykö pää täälläkin.

20160108-DSC_0172-2

Tänä vuonna alekiertelyt ovat jääneet todella vähälle, mutta tykkään katsella niiden aikaan laadukkaita perusvaatteita. Ennen tuli ehkä tehtyä muutamia villimpiä hankintoja juuri alennusmyynneistä, mutta nykyään olen tainnut oppia hankkimaan vaatteita juuri itselleni (en sille kuvitelmieni versiolle itsestäni ;)), joten huteja tulee tehtyä harvoin.

Olisi mielenkiintoista kuulla, mitä etsit alennusmyynneistä? Odotatko joidenkin hankintojen kanssa nimenomaan alennusten alkua?

Hanna

Kommentit

 • Hanna Laine

  Lastenvaatteet on sellainen, mitä aina katson alennusmyynneistä ja ostan myös isompaa kokoa talteen, jos löytyy vähänkin mielekkäitä yksilöitä. Kaippa niistä voisi joskus itselleenkin jotain ostaa, mutta nykyään shoppailu itselleen tuntuu hirmu vaikealta.

  Isompien tuotteiden, kuten vaikkapa huonekalujen kanssa käy yleensä niin, että en varsinaisesti etsi niitä mutta sattumien kautta eteen saattaa tulla joku miellyttävä tuote sillä sopivalla hintalapulla.

  Kaunis tuo laukku!

   0
  • Hanna | skandilinjalla

   Lastenvaatteet on kyllä aleaikaan erityisen silmäilyn alla myös minulla! Haalareihin, kenkiin ja muihin vaatteisiin saa muutoin uppoamaan niin ison summan, että niiden hankkiminen varastoon on kyllä ehdottomasti järkevää. Koon arvioiminen on vaan välillä vähän hankalaa varsinkin esikoisen kohdalla 🙂 Luulen, että varsinkin lastenvaatteissa moni tarkoituksella odottaa alennusten alkua, eikä osta vaatteita normihinnalla, ainakin itse teen paljolti niin 😀

    0
 • Annukka

  Onpa kaunis laukku! Marimekon omassa myymälässäkin oli hyviä alennuksia nahkatuotteista, mutta en osannut päättää minkä laukun olisin halunnut eniten, joten lopulta jäivät kauppaan kaikki. Nyt ehkä hieman harmittaa! Erityisen siro ja kaunis tuo olkahihna. Blogissasi on kauniit kuvat, sitä on ilo selata. 🙂

   0
  • Hanna | skandilinjalla

   Kiitos Annukka, kiva kun kommentoit! Marimekolla on nykyään paljon kivoja malleja juuri nahkatuotteissa, lompakoistakin olisin kelpuuttanut ilolla jonkun kivan yksilön

    0
 • Riikka Leinonen

  Sain muuten tuon saman Marimekon Oona-laukun jouluna syntymäpäivälahjaksi! Se oli oikeastaan koko joulun ainut lahja, johon osallistui koko perhe. Kuuban matkan takia varsinaisia joululahjoja ei ollut, mutta olin todella tyytyväinen tästä yhdestä söpöläisestä. <3 Varsinaisia alennuksia ennen joulua ei ollut, mutta pienellä lirkuttelulla saimme erään toisen Marimekolla tehdyn ostoskerran yhteydessä alennuskuponkeja, joilla tuosta laukusta lähti muistaakseni -30%.

  Laukku on todella sopivan kokoinen, muotokieleltään sopivan ajaton. Tuo mokkanahkaläppä tuo siihen kuitenkin sopivaa persoonallisuutta! Tämä on tähän mennessä yksi harvoja laukkuja, joista olen vinkannut kellekkään, että "tuon mä voisin muuten ottaa". 🙂

   0
  • Hanna | skandilinjalla

   Jes, sulla kävi siis myös tuuri! Minäkin tykkään juuri tuosta mokan ja tavallisen nahan yhdistelmästä, tuo yksinkertaiseen malliin ripauksen ”jotain” 🙂 Mielenkiintoinen blogi sinulla, tuo vaatehaaste oli ehdottomasti harkinnan arvoinen juttu!

    0
 • Riikka Leinonen

  Kiitos! Suosittelen vaatehaastetta, edes vaikka osittaisena! Hyvä tuuri kävi: tosin olin lopulta mukana kun lahja ostettiin, kun yksi niistä alelipukkeista sattui olemaan mulla. 😀 Toivon todella, että tuo laukku kestää! En ole aina viime vuosina ollut tyytyväinen Marimekkoon, mutta ainakin tähän mennessä tuo laukku on toiminut niin baarissa kuin arjessakin. Se onkin laukun yksi parhaimpia puolia, että sopii melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen.

   0
 • Millapa

  Googlailin tuota laukkua, ja ensimmäisenä tuli linkki blogiisi. Tarjoudun ostamaan laukkusi, jos suinkin siitä raaskit luopua.

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.