VALIKKO
29.1.2016 14:29

Kukkia ja keramiikkaa

20160126-20160126-DSC_0169

Onneksi on jo perjantai! Viime postauksessa kerroinkin, kuinka vauva ja taapero ovat muuttaneet meidän kodin sisustusta, mutta enpä siinä yhteydessä tullut maininneeksi näiden vesselien palavaa rakkautta kaikenmaailman johtoja kohtaan. Tietokoneen latausjohto sai eilen kovaa kyytiä ja nyt pitäisikin sitten lähteä laturikaupoille – kun ei tämä mobiilibloggaus oikein ole minun juttuni. Tänään siis kukkia ja kevyttä asiaa näin viikonlopun kunniaksi!

20160126-20160126-DSC_0122

Kirppiksillä kiertely on itselläni jäänyt aika vähäiseksi viime aikoina, mutta hetki sitten tein täsmäiskun muutaman suosikkini valikoimiin ja matkaan tarttui muutamia loistavia keramiikka-astioita, vieläpä aivan pilkkahintaan. Sisustusintoilijoiden piireissä keramiikka on ollut kuumaa tavaraa jo jonkin aikaa, mutta kaikkia nämä ihanuudet eivät selkeästikään sykähdytä, sillä kaikenlaisen keramiikan hinnat ovat kirppiksillä aivan pohjalukemissa. Tällaisilla intoilijoilla on siis nyt hyvät saumat tehdä loistolöytöjä!

Olen jo pitkään tykännyt kaikesta ”rumankauniista” – ehkä niitä kontrasteiksikin voisi kutsua. Pyrin rikkomaan harmonian aina jollain yllättävällä jutulla, oli kyse sitten sisustuksesta, tyylistä tai monesta muusta. Se antaa tilaa persoonallisuudelle, tuo asiat esiin omanlaisinaan. Jokin rumaksi koettu esine voikin yllättävällä tavalla korostaa viereisen esineen sulavalinjaisuutta, rosous pehmeyttä. Vastapareja on lukematon määrä.

Keramiikka ei kylläkään mielestäni ole lainkaan rumaa, se on vaan ollut pitkälti kadoksissa valtavirran kodeista. Nyt sen kodikkuus, käsintehty ilme ja kauniit pinnat viehättävät kovasti, ja tuovat tilaan sopivaa särmää. Minulle nämä siis kolahtavat kovaa, mutta entä teille?

20160126-20160126-DSC_0176

20160126-20160126-DSC_0186

Suurkiitos kaikille Artekin julistearvontaan osallistuneille! Oli ilo lukea kommenttejanne ja saada iso joukko lisää seuraajia uudelle instatililleni – kiitos teille ihan jokaiselle! Tällä kertaa julisteen voitto napsahti tupla-arvan jättäneelle Karinille, onnittelut sinulle! Laitan sinulle pian viestiä julisteen toimittamisesta!

Ihanaa talviviikonloppua teille kaikille!

Hanna

Kommentit

  • elisa

    Ihania kuvia 🙂 ja mistä olet löytänyt jo pioneja? ne on täällä lempparikukkia, ehdottomasti!

     0
  • Hanna | skandilinjalla

    Kiitos! Nuo on itseasiassa jaloleinikkejä, tykkään niistäkin kovin, vaikkeivat ihan pioneja voitakaan 😀

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.