VALIKKO

Uudistus mielessä

Lisääntyvä valo kasvattaa sisustusintoilua taas uusiin kierroksiin ja aiheuttaa kaipuuta heleyden ja raikkauden perään. Eilen  tuli muutettua hieman olohuoneen sohvien järjestystä, ja tuntuipa se heti virkistävältä! Tosin sen myötä moni muukin asia alkoi yhtäkkiä kaivata mielessäni jonkinsortin puunausta tai uudelleenjärjestelyä – pieni maalausurakkakin houkuttaisi. Olohuoneen itämainen, tumma matto alkaa valkoisena tulvivan valon myötä tuntua vähän tunkkaiselta, vaikka siitä kovin pidänkin. Jokin kevyempi, eleetön vaihtoehto voisikin olla sopivampi tässä kevään edetessä.

20160205-20160205-DSC_0368-2

Maljakon ihanat anemonetit ovat yksi leikkokukkasuosikeistani.

20160205-20160205-DSC_0360-2

Viime päivät ovat olleet yhtä huisketta, ohjelmassa on ollut kovasti kaikenlaista uutta ja kivaa. Kohta täytyykin jo lähteä pihasuunnittelukurssin viimeisille opetustunneille, ja viikonloppuna juhlitaan kuopuksen ensimmäisiä synttäreitä. Näistä molemmista luvassa lisää ensi viikolla! Pihasuunnittelu on muuten todella koukuttavaa! On ihana haaveilla erilaisista vaihtoehdoista niin toimintojen sijoittelun, kasvivalintojen kuin kivetysmahdollisuuksien suhteen. Jännää on!

Hanna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.