VALIKKO

Arkkitehdin huvilalla

Sommarhus Andreas Martin-Löf

Törmäsin Residencen sivuilla tähän ihastuttavaan ruotsalaismökkiin, jonka kuvat päätin jakaa inspiraatioksenne myös täällä. Kevät ja kesä polttelevat mieltä jo kovasti, kuluneen viikon harmaus on tuntunut niin apealta. Vielä menee hetki, että täällä saadaan nauttia kuvien kaltaisesta auringonpaisteesta ja ihanasta, lämpimästä valosta, mutta kyllä se sieltä vielä tulee.

Kuvien huvila on ruotsalaisarkkitehti Andreas Martin-Löfsin oma kesämökki Ruotsin saaristossa. Puu tuo tilaan hurjasti lämpöä ja kodikkuutta, miettikääpä, kuinka erilaiselta tällaisen minimalistisen arkkitehtuurin talo tuntuisi jos sen sisätilat olisikin pinnoitettu vaikkapa betonilla?

Keittiön kiinteä avokirjahylly on rytmiltään ja ilmavuudeltaan upea. Tuollaisen ottaisin mieluusti meillekin.

Sommarhus Andreas Martin-Löf

Sommarhus Andreas Martin-Löf

Alla oleva kuva on maisemineen suorastaan täydellisen harmoninen – ja komeileepa siinä oman unelmalamppuni sisaruskin, mistä tarkemmin täällä. Kyllä näissä maisemissa kelpaisi nukkua.

Sommarhus Andreas Martin-Löf

Sommarhus Andreas Martin-Löf

Luonto tuo vahvasti oman osansa kodin tunnelmaan: kesän raikas vehreys tuo huoneisiin raikkautta ja kepeyttä. Talven lumivaipassa koti on taas tunnelmaltaan aivan erilainen, mutta taatusti upea silloinkin. On muuten jännää, kuinka paljon luonnonvalon väri vaihtelee vuodenaikojen mukaan, sen huomaa todella selkeästi tiloissa, joihin tulvii paljon luonnonvaloa.

Sommarhus Andreas Martin-Löf

Oolalaa, mikä kylppäri! Tumma marmori voisi yksinään luoda tilaan vähän kolkon tunnelman, mutta messinkiset hanat ja ripaus puuta tuovat tähänkin tilaan kutsuvuutta, samalla tietynlaisen vau-efektin säilyttäen. Saman laatan käyttö koko kylppärissä tuo tilaan rauhallisuutta ja tunnelmaa.

Näiden kuvien myötä toivotan viikonloppuunne ison annoksen iloa ja energiaa!

Hanna

Kuvat: Residence / Åke E:Son Lindman, stailaus Lotta Agaton

 

Kommentit

 • Liisa Souru

  Mulla on oman kodin kanssa tullut puuähky, olen siitä isoin kirjaimin avautunut niin täällä oikeassa elämässä kuin blogissanikin. Jostakin syystä tämän sun postauksen kuvat toi mulle pelkkiä positiivisia fiiliksiä. Onko se tuo muun sisustuksen niukkuus? Pitäiskö mun nyt alkaa tehdä kovan käden karsintaa, että mä saan tätä fiilistä myös omaan kotiini. Kiitos näistä kuvista ♡

   0
  • Hanna | skandilinjalla

   Kiva jos sait näistä inspiraatiota omaan kotiin! 🙂 Tuo arkkitehtuuri ja sisustus on kyllä aika niukkaa ja vähäeleistä, ehkä sekin tosiaan vaikuttaa. Ja toisaalta omaan kotiin jollain tapaa myös sokeutuu, eli joku toinen voi nähdä teidän puuseinät aivan toisin silmin 🙂 Luin silloin juttusi ja ajattelin, että nythän asuntomessuillakin on ollut useampia hirsikohteita, joissa hirsiä ei käsittääkseni ole käsitelty ollenkaan. Ainakin Kontion kohteissa on tainnut olla sellaisia?

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.