VALIKKO

Perjantaikuulumiset

20160304-20160304-DSC_0114

20160304-20160304-DSC_0125

20160304-20160304-DSC_0151

Olipas kiva palata reissusta kotiin ja rauhassa aloitella viikonloppua. Postiluukusta oli loman aikana kolahtanut mieluisa yllätys, kun My Residence -kirjanen oli viimein löytänyt tiensä meille. Toivottavasti pääsen syventymään tuohon tarkemmin jo viikonloppuna, nopealla vilkaisulla kodit näyttivät juuri niin viehättäviltä kuin odotinkin.

Päivän aikana mukaan tarttui vielä kimppu tuoreita kukkia, uudet pehmoiset olohousut (olen ihan heikkona kaikkiin ihanan rentoihin kotivaatteisiin, vaihdan niihin heti kotiin tullessani) ja muutama makea cup cake – näillä starttaa viikonloppu paremmin kuin hyvin. Netflixissä taitaisi vieläpä odottaa uusi kausi House of Cardsia, jej!

20160304-20160304-DSC_0132-2

20160304-20160304-DSC_0145

By Lassenin View-peili odottelee vielä rauhassa kiinnitystään. Olisi niin kiva jättää se nojailemaan seinää vasten, mutta vauhtivilpertit pitävät huolen siitä, että tämä ajatus unohtuu e r i t t ä i n nopeasti. Peilit kyllä viimeistelevät sisustusta mainiosti, niiden kautta saa heijastettua tilaan niin kauniita näkymiä ja valoa. Oletteko te innostuneet lisäämään kotiin peilejä, siis muuallekin kuin perinteisesti kylppäriin ja eteiseen?

Kevyttä ja kaunista viikonloppua toivotellen,

Hanna

Kommentit

 • Ellis

  Voi että, tää sun blogi on niin kaunis! 🙂 Tosi ilmavia ja tyylikkäitä palasia, just sellaisia joista inspiroidun täysillä!

  Täytyy harkita peilien käyttämistä muuallakin kun perinteisissä kohdissa. Olen tähän asti pärjännyt ilman peiliä makkarissa mutta vaan vaivoin, siihen täytyy tulla nyt uutta kotia laittaessa muutos! Toi lehti vaikuttaa myös tosi kiinnostavalta uudelta tuttavuudelta, täytyy tutustua siihen.

  Rentoa viikonloppua! 🙂

   0
  • Kiitos, kiitos, kiitos kauniista kommentistasi, tulin tästä niin hyvälle mielelle 🙂 Residenceä suosittelen lämpimästi, sekä lehden että tämän kirjasen kodit ovat tosi ihania, huolettoman rentoja 🙂

    0
 • Mä olen huomannut kans, että nyt kun äitiyslomalla niin on niin ihana lökötellä rennossa asussa kotona. (ehkä osittain siksikin, että vielä on projekti ”mahdu vanhoihin farkkuihin” kesken 😉 ) Siksipä oonkin shoppaillu vaan uusia yökkäreitä, huppareita ja collegehousuja korkkareitten sijaan. Viimesimmät on perinteiset puman harmaan ja hitsi mä tykkään niistä. Ja joo samoilla linjoilla myös noiden peilien suhteen. Eipä voi tässä elämäntilanteessa kuvitella isoa peilia nojaamaan seinää vasten. Pikkanen ei vielä ryömi, mutta muutaman kuukauden päästä jo. Muuten kyllä suosin peilejä. Yksi peili odottelee parhaillaan paikkaansa, kun ei tiedä mihin niitä enää sulloo 🙂 Ennemmin tai myöhemmin niille aina paikka löytyy.

   0
  • Tosi kiva, kun kommentoit, Sanna! Heh, mäkin oon shoppaillu viime aikoina lähinnä oloasuja ja lastenvaatteita, nyt pitäisi löytää kevääksi tennarit.. Aika mukavuusmeiningillä siis 😀 On kuitenkin kiva, ettei tule aina kotona oltua ihan niissä rikkinäisimmissä kotivaatteissa, tulee heti kivempi fiilis, kun on siistit oloiluvaatteet päällä 🙂 Minäkin innostuin nyt noista peileistä, muutama uusikin paikka tuli jo viikonloppuna mieleen!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.