VALIKKO

Vastakohtien viehätys

DSC_02642016

DSC_02472016

DSC_02572016

Kaikenlaiset kontrastit ja vastakohdat viehättävät. Aiemmin tänään, kesken iltapäivän rauhallisten hetkien, sain yhtäkkisen inspiraation nappaista muutaman kuvan kahviseuralaisistani – näistä viimeisimmistä ihastuksista, jotka loivat yhdessä aika hurmaavan kombon.

Artekin skarppi klassikkoseepra, Lapuan Kankureiden unelmanpehmoinen villapeitto ja helmenharmaat keramiikka-astiat loivat niin utuisen eteerisen yhdistelmän, että hetken kyllä mietin, onko tämä makuuni jo liiankin pumpulista. Mutta mitä vielä, tykkäsin kovasti. Tyynyn graafisuus terävöitti ilmettä juuri sopivasti, ettei homma karannut ihan pelkäksi hempeilyksi. Ja pisteet myös vuoripalmulle, sen seurassa kaikki näyttää varsin freesiltä (..paitsi ehkä hampaitaan kasvattavan minitaaperon äippä).

DSC_02532016

DSC_02482016

Keramiikan kiiltävä pinta loi myös ihanan kontrastin peiton pörröpinnan kanssa. Voisin fiilistellä yhdistelmää useammankin hetken, mutta nyt kutsuu iltapala. Taidankin siis heittäytyä sohvalle tuon peiton alle ja täyttää uuden lempikulhon lempiherkuilla.

Keväistä torstai-iltaa, ihanaiset!

Hanna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.