VALIKKO
26.4.2016 14:26

Unelmieni tuoli – Woodnotes Siro+ with Armrest

WN0042016

WN0112016

Kuten aiemmin kerroin, törmäsin Milanon huonekalumessujen kuvavirrassa suomalaiseen tuoteuutuuteen, joka lumosi minut täysin. Ja tässä tämä palavan ihastukseni kohde nyt on!

Olen kovin ylpeä saadessani esitellä teille nämä painotuoreet kuvat Woodnotesin upeasta tuotelanseerauksesta, käsinojallisesta Siro+ tuolista. Tuolisarjan muotoilusta ovat vastanneet suunnittelijat Ilkka Suppanen ja Raffaella Mangiarotti. Tiesittekö, että alkuperäinen Siro+ palkittiin vuonna 2013 Kölnin kansainvälisillä huonekalumessuilla Interior Innovation Award -palkinnolla? Niin hienoa, että Suomesta löytyy tällaista huippuosaamista.

Jos viimeksi kertoilin teille yllätyksellisestä mattoihastuksestani ja siitä tunteesta, joka loistavasta löydöstä syntyy, en osaa enää edes kuvailla, kuinka kovaa tämä kaunokainen kolahti verkkokalvoilleni. Jos minun pitäisi valita kodistamme jokin huonekalu, josta en koskaan luopuisi, olisivat ne juuri tämän sarjan alkuperäiset luonnokset, luonnontammiset Siro+ tuolit. Nämä käsinojalliset versiot, vaikkapa mustina, täydentäisivät jo olemassaolevia tuoleja niin kauniisti. Voin vain huokailla.

WN0012016

WN0022016

Tuolin käsinojat ovat taivutettua, 5mm paksua lattametallia, joka on päällystetty nahalla. Woodnotesilta kerrottiin, että muitakin verhoilumahdollisuuksia vielä tutkitaan, mutta itse kyllä ihastuin kertakaikkisesti juuri puun ja nahan yhdistelmään. Kuinka kauniisti nämä materiaalit patinoituvatkaan! Uskoisin tuolin näyttävän upealta siis vielä vuosienkin päästä – tulevaksi klassikoksi veikkaisin.

Tuoli pyritään saamaan valmiiksi syyskuussa järjestettävälle Helsinki Design Weekille, eli siitä eteenpäin näitä kaunottaria on mahdollista hankkia myös omaan kotiin. Siihen asti nautitaan näistä upeista kuvista. Ja unelmoidaan.

Kolahtiko tämä Siron uusi versio sinuun?

Hanna

Kuvat: Woodnotes

Kommentit

 • Olivia

  Ihana tuoli kyllä, mutta täytyy myöntää, että vaikka pidänkin käsinojien materiaalista, niin muotoilu on itselleni hieman pettymys :/

   0
 • Hanna | skandilinjalla

  Makuasioista ei sovi kiistellä 🙂 Muotoilu ei varmaan nappaa kaikille, ja sehän on ihan ymmärrettävää. Itse tykkään niin kovasti!

   0
 • Tiha

  Olisi kiva nähdä miltä tuoli näyttää luonnossa, luulen, että tykkäisin kovasti, koska kuvien perusteella ainakin 🙂 Olen harkinnut Siro-tuolien ostamista. Voiko selkänojaan nojata tai saako siitä tuen selälle, koska on tuollainen aukko selän kohdalla? Miten sinä olet kokenut tuolissa istumisen? Kiitos, jos ehdit vastata 🙂

   0
 • ghe sat

  bàn ghế sắt khá chất lượng dành cho quán cafe, chúng tôi khá thích, xin báo giá gấp nhé, chúng tôi đặt mua sll nhé, chân thành cảm ơn đã có 1 bài post khá ok

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.