VALIKKO

Kaunistelua

DSC_03322016

DSC_03332016

DSC_03272016

DSC_03472016

DSC_03382016

Harvoinpa on tullut odotettua viikonloppua näin innokkaasti. Vapusta viis, mutta kun kotona on vihdoin ja viimein kaksi aikuista, tuntuu homma ainakin hetkellisesti aivan lomalta. Innostuin jo suunnittelemaan illalle omaa pientä hemmotteluhetkeä saunomisen, kylpemisen ja kynsienlakkailun merkeissä, ja (nyt sormet ristissä) toivottovasti pääsen sitä myös toteuttamaan. Tämä nainen olisi nimittäin pienen kaunistautumisen tarpeessa, olisipa sitten kiva juhlistaa sitä vappuakin.

Graphyn* kauniskuvioinen kimono on aivan omiaan tällaiseen kaunisteluhetkeen, ihanan pitkä ja kevyt liehukainen. Todella passeli myös lämpimiin kesäpäiviin, kera olkisen lierihatun. Kimonot valmistetaan muuten käsityönä täällä Jyväskylässä, ja se jos mikä on hienoa. Ilahdun aina kovasti tällaisiin kivoihin paikallisiin tuotteisiin törmätessäni.

DSC_03502016

DSC_02952016

DSC_02862016

Kultaisen pikkukipon löysin juuri avatusta H&M Homesta. Kiva, että saadaan tännekin vähän lisätarjontaa sisustusrintamalle, keskustasta löytyy aika niukasti kotijuttuja. Uudessa liikkeessä näytti olevan ihan mukava valikoima kaikkea pientä kippoa ja kuppia, samoin kuin myös tekstiilejä. Samalla reissulla tuli napattua matkaan myös vappuiset neilikat – tykkään keräillä kukat kimppuun sen enempiä miettimättä, ja tuollainen värikäs sekoitus on juuri passeli kevättä juhlistamaan.

Näiden kukkien kera toivotan vielä Sannamarialle onnittelut Muotihuuto-arvonnan voittamisesta! Laitan sinulle pikapikaa sähköpostia, jotta pääset lunastamaan palkintosi. Vihdoin olen kuvannut myös omat vaatteeni myyntiin, joten löydät valikoimani vappuun mennessä täältä – luvassa ainakin silkkipaitoja, sekä muutama laadukas neule ja vähälle käytölle jäänyt kesävaate, kannattaa kurkistaa jos sellaisille saattaisi olla tarvetta sinun vaatekaapissasi.

Viehkeää vapun odotusta, kaunokaiset!

Hanna

* Graphyn kimono saatu blogin kautta / Muotihuuto.fi

 

Kommentit

  • Nimetön Elisa

    Ihanan keväisiä kuvia 🙂 blogiasi on ilo lukea!

     0
    • Kannattaa käydä, kivoja pikkujuttuja! Itse onnistuin käymään vähän rauhallisempana hetkenä, vaikka olikin vasta avattu. Eiköhän pahimmat ruuhkat jo ole hellittäneet 🙂

       0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.