VALIKKO

Alepöydistä arkeen

DSC_0798

DSC_0795

DSC_0803

Elokuuksi kääntyi, ja hyvä, että edes huomasin. Meidän perheellä on yhä yhteistä lomaa jäljellä, leppoisampi kesäfiilis siis jatkukoon. Monien muiden huokailuista on kuitenkin tullut pääteltyä, että arki odottelee jo ovella – mainoksetkin ovat aivan pullollaan pieniä reppuja, söpöjä kyniä ja sisätossuja. Ja onhan niiden hankinta meilläkin pian edessä, kun pienet mussukat syyskuussa aloittavat hoitotaipaleensa. Sitä ennen ehditään onneksi nauttia vielä monesta kivasta kesäjutusta, taitaapa edessä olla ainakin vierailua Korkeasaareen ja Lintsille – sekä esikoisen erityisesti odottama laivamatka Tallinnan puolelle. Nämä ovat kuulkaas vallan jänniä juttuja pienten poikien silmin!

DSC_0796

DSC_0808

Itse puolestaan iloitsen näistä harvoista alelöydöistä, joita tänä kesänä tuli tehtyä – nekin vasta aivan loppusuoralla. Iittalan ihanaiseen Ruutu-maljakkoon muistan iskeneeni silmäni jo sarjan julkaisun alla, mutta suolainen hinta piti meidät kauan kaukana toisistamme. Nyt tuo aavikon värinen yksilö huuteli nimeäni alepöydästä reippaasti alle puolen hinnan, joten kiikutin aarteen kotiin saakka. Sopii kivasti vain yhtäkin oksaa juottamaan.

Sokokselta löysin samalla reissulla itselleni ihan uuden vaatemerkin, Supernaturalin, jonka rennot, pikkuisen sporttivibaiset vaatteet ovat varmasti omiaan niin kotoiluun kuin rauhalliseen kuntoiluunkin. Ostoskoriin päätynyt luonnonvalkoinen perusteeppari on tosi pehmoinen ja miellyttävä päällä, ihan nappiostos. Yleensä vierastan paidoissa kaikkia tekstejä ja kuvioita, mutta tämän yksinkertaiset kirjasimet tuntuivat jotenkin niin raikkailta, ettei kuviokaan enää häirinnyt. Kannattaa käydä tutustumassa jos tykkäät minun laillani ihanista kotivaatteista, merinovillaiset lököhousut olisivat myös ihanat syksyä silmälläpitäen.

Nyt kuitenkin hophop auringosta nauttimaan!

Hanna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.