VALIKKO
28.8.2016 22:17

Heitetäänpä takaisin 2010

Täällä on muisteltu vähän menneitä, tarkemmin sanottuna erästä riemukasta rakkauspäivää tarkalleen kuusi vuotta sitten. Voi että, miten hauskaa oli selailla näitä vanhoja kuvia, ne ovat nyt niin arvokkaita. Suosittelen lämpimästi panostamaan hääpäivän valokuvaukseen, ehkäpä dokumentaariseen sellaiseen, sillä tilannekuvat ovat mielestäni niitä kaikkein aidoimpia ja siksi myös kauneimpia. Itse olen niin kehno poseeraamaan, että parhaat kuvat minusta on aina otettu vähän salaa.

Valokuvat ovat toki myös hurjan yksityisiä – oikeastaan jopa yllätyin siitä, kuinka tarkasti tämänkin päivän kuvasaldoon suhtaudun. Meillä on muistona satoja mielettömiä kuvia täynnä suurimpia tunteita ja ihania ystäviä (joiden pienet vauvat ovat nyt ekaluokkalaisia!). Uskaltauduin jakamaan kanssanne muutaman räpsyn päivän jännimmästä puolituntisesta häätyyleineen, toivottavasti pidätte <3

hana&jukka__TP_077

hana&jukka__TP_241

hana&jukka__TP_247

hana&jukka__TP_289

hana&jukka__TP_300

hana&jukka__TP_310

hana&jukka__TP_335

hana&jukka__TP_346

Näillä fiiliksillä toivotan teille ihanaa alkavaa viikkoa. Palataan kivojen sisustusjuttujen merkeissä viimeistään tiistaina – ollaan nimittäin viimein saatu paljon aikaan sillä rintamalla!

Hanna

Kuvat: Tom Palmaers

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.