VALIKKO
31.5.2016 16:10

Helteellä hyvät

DSC_0970

DSC_0975

DSC_0959

DSC_0989

DSC_0985

Toukokuiset pikahelteet ovat ihan parasta, yllättävät aina, ja useimmiten myös loppuvat ennen kuin ehdin mukaan hellevarusteluun. Nytpä ennätin edes sen verran, että kipaisin kaupasta kotiin tuoreet aprikoosit ja kesän ekat kirsikat – oiettä! Niiden seuraksi iso lasillinen kuplavettä ja vilpoinen kotiasu, mikäs sen kivempaa. Tykkään käyttää tuota kuvissa näkyvää Mayn lankakoria vaikka ja missä, se sopii niin säilyttämiseen kuin tarjoiluunkin, ja sai nyt tehtävän toimia virallisena terassinapostelukorina.

Taannoiselta Helsingin reissulta tein Cosilta taas parhaat löydöt ja ostin tuota seitinohutta silkkialuspaitaa peräti kaksin kappalein: tiukahkon valkoisen ja väljemmän mustan, molemmille löytyy paikkansa. Tällaisenä ihanana kesäpäivänä ohuista ohuin toppi on mitä parhain hellevaate. Päivän loikoiluaika taitaakin olla tällä erää ohitse (mitä rattaiden heilumisesta voi päätellä..), joten palataanpa taas pian!

Raikasta hellepäivää myös sinne näytön toiselle puolelle!

Hanna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.