VALIKKO
12.4.2016 23:54

Huhtikuun hurmaavimmat

huhtikuu_kollaasi

Instagramin kuvavirta on täyttynyt tänään Milanon messuilla esitellyistä uutuustuotteista ja tunnelmista – joukosta bongasin erityisesti yhden upean suomalaisuutuuden, jonka haluan ehdottomasti esitellä pian täälläkin. Mutta mennään nyt vielä huhtikuun hurmaaviin! Kauppoihin on pitkin kuuta virrannut ihastuttavia uutuuksia, ja sama tahti taitaa jatkua vielä tovin.

Iskin hetki sitten silmäni Normann Copenhagenin syvänsävyisiin, samettisiin Circus-raheihin. Rahit eivät ole pitkiin aikoihin tuntuneet kovinkaan kiinnostavilta, mutta nyt olen alkanut kiinnittää niihin taas huomiota. Circus-rahia kuvaillaan suunnittelija Simon Legaldin skanditulkinnaksi perinteisistä marokkolaisista antiikkiraheista, ja tuossa vaikutelmassa on kyllä onnistuttu aika hienosti. Rahi olisi aivan mieletön piriste vaikkapa makuuhuoneeseen pehmeässä persikansävyssään.

Ikean hehkutettu Viktigt-mallisto saapuu kauppoihin muutaman viikon kuluttua. Odotettu mallisto on Ingegerd Råmanin käsialaa, ja täynnä luonnonmateriaaleja, selkeitä linjoja ja rauhaisaa eleettömyyttä. Mallistoon kuuluu useita erilaisia istuimia jakkaroista pikkusohviin, kauniita kaikki. Itse olen haikaillut tästä mallistosta täydennystä terassin sisustukseen, ja erityisesti juuri tuolit herättävät kiinnostusta. Oivaltavan oloinen mallisto kaiken kaikkiaan!

Artekin Kaari REB 007 -seinähyllyssä voisi olla aineksia tulevaisuuden klassikoksi, näin uskaltaisin povata. Monikäyttöinen tuote yhdistettynä ajattomaan, simppeliin muotoiluun – tämän kotiuttaisin meille ilolla milloin vain. Koko Kaari-tuoteperheen ovat suunnitelleet muotoilijaveljekset Ronan ja Erwan Bouroullec.

Tanskalainen Menu on yksi lemppareistani. Kevään uutuuksista bongasin tämän graafisesti muotoillun kasvituen, jonka ruutukuviot luovat hauskan harhan kolmiulotteisista kuutioista. Nämä olisivat varmasti kauniit kesäterassilla, kera rönsyilevien vihreiden.

Iloa viikkoonne!

Hanna

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.