VALIKKO
9.6.2016 19:20

Ihanat jäätelöreseptit ja etukoodi

DSC_1172

Aiemmin tänään täällä Jyväskylässä vietettiin Iittalan ja Jymy-jäätelöiden yhteistä Jymy loves KoKo -tapahtumaa. Siihen liittyen halusin vinkata teille Jyrki Sukulan ihanista jätskiresepteistä, joita on kamppikseen liittyen julkaistu täällä. Kannattaa käydä vilkaisemassa jos helpot ja huolettomat jätskikutsut kesän kunniaksi kiinnostavat – kovinkaan paljon iisimmin ei kesäisiä vieraita voi hemmotella kuin isolla kasalla herkkujäätelöitä. Itse ajattelin kesän taas koittaessa kokeilla ainakin Jymy Mansikka & Viikunacarpaccion reseptiä, joka houkutteli tätä kädetöntä kokkia varsin helpon oloisilla toimintaohjeillaan. Marengin ystävänä iskin toki silmäni myös Jymy Mustikka & Mustapippurimarengin ohjeeseen – marjoilla ja marengilla ei voi mennä kovin pahasti pieleen. Lämpöä ja aurinkoa toivoisin siis tänne, kiitos.

DSC_1181

Jäätelöreseptien lisäksi vinkkaan paikallisia vielä lukijoilleni suunnatusta alekoodista: koodilla KoKoPalokka saat Iittala Outlet Palokasta -20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista kesäkuun loppuun saakka. Etu ei koske Vulpes-tuotteita ja on voimassa vain Iittala Outlet Palokassa. Suosittelen hyödyntämään vaikkapa pieniä kesätuliaisia hankkiessa – esimerkiksi kuvien Kastehelmi-purkki* on mitä mainioin kesätuominen lähes jokaiseen makuun. Itse täytin omani juuri suloisen näköisillä mansikkasuklaapähkinöillä, aika kiva idea vaikkapa rippijuhliaan viettävälle nuorelle neidolle.

Suloisia jäätelö- ja kesähetkiä toivotellen,

Hanna

*Kastehelmi-purkki saatu

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.