VALIKKO

Tammikuun ihanimmat

kollaasi_tammikuu2016

kuvat: artilleriet.se / my-deco-shop.com / jefflewiscolor.com / samuji.com

Tietynlainen ilmavuus ja keveys taitaa miellyttää omaa silmääni ihan pysyvästi, mutta viime vuosina tämä tyylisuunta on ollut kyllä vallalla muutoinkin. Pitkän tauon jälkeen myös tummanruskeat sävyt ovat vaivihkaa alkaneet tuntua tosi raikkailta, varsinkin yhdistettynä ilmavaan muotoiluun. Woudin Stedge -hyllykkö olisikin aivan unelma, ja sopisi todella kauniisti moderniksi kirjahyllyksi tai vaikkapa yläkaapittoman keittiön katseenvangitsijaksi. Ehdottomasti omalla haavelistallani.

Myös Ay Illuminaten Z1 Cotton Lamp jatkaa ilmavan kevyttä linjaa ja aiheuttaa taas akuuttia unelmointia niistä korkeakattoisista kivitaloista. Lamppu on nimittäin niin suuri, että meiltä se tuskin löytäisi paikkaansa. Mutta ihastella täytyy. Myös kuvan keramiikka-astiapinot, raikas (ja ryppyinen) pöytäliina sekä paksu, ruskea lampaantalja tuntuvat todella kutsuvilta juuri tammikuun pakkaspäivinä.

Samujin Koti -tuotteet aiheuttavat tykytyksiä kerrasta toiseen. Muotoilu kestää aikaa ja tuotteet ovat eettisesti kestäviä. On hienoa, että mallistot sekä suunnitellaan, että useasti myös valmistetaan Suomessa. Suosittelen muuten lämpimästi seuraamaan Samujin instagram-tiliä @samujistudio. Ainakin itse huokailen ihastuksesta heidän tunnelmallisten mallistokuviensa ääressä.

Artillerietissä silmiini osuivat nuo tyylikkäät japanilaiset luudat! Luonnonväreissään aivan mainiot keittiön tai kodinhoitohuoneen piristäjät. Myös Ilse Crawfordin sisustuskirja A Frame For Life on kiinnostanut jo pitkään, hänen tyylinsä tuntuu suorastaan pettämättömältä. Oletteko jo tutustuneet kirjaan, löytyykö suosituksia?

Hanna

Psst. Voit seurata blogiani nyt myös Bloglovinin ja Blogit.fi kautta. Uudet postaukset päivittyvät muun matskun ohella myös instaan @skandilinjalla. Stoorin lanseerauksen kunniaksi seuraajilleni on tulossa sinne lähipäivinä ihana pieni designarvonta, joten kannattaa klikata mukaan seuraamaan! 🙂

 

 

 

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.