VALIKKO
1.9.2016 14:43

Inspiraatiota etsimässä

DSC_1104

DSC_1108

DSC_1121

Tänä syksynä olen kulkeutunut mukaan muutamaan uuteen, varsin inspiroivaan projektiin, joiden parissa pääsen haastamaan itseäni aika uusilla tavoilla. Samalla aivan huippuinnostavaa, mutta hieman myös hirvittävää, se myönnettäköön. Olo on ajoittain kuin kalalla kuivalla maalla, mutta ehkäpä tästä vielä päästään homman päälle – ainakin toivon niin.

Tänään nappasin kauppareissulta matkaan kasan sisustuslehtiä, syysnumerot ovat aina niin kovin inspiroivia. Tarkempi selailu päättyi tällä erää lyhyeen, mutta ihania tummia värisävyjä ja tunnelmallisia koteja olivat lehdet pullollaan. Tällä kertaa päätin tutustua erityisesti länsinaapurin lehtitarjontaan, ja lukuvuoroaan odottavat pöydällä niin Residence, Plaza Interiör kuin Ellekin. Kotimaisista se inspiroivin ja kaunein, Asun löytyi myös painotuoreena lehtihyllystä (kerron tämän nyt silläkin uhalla, että toistan itseäni tasaisesti aina kahden kuukauden välein, heh).

DSC_1106

DSC_1109

Kaksi väriparia ovat nyt erityisesti mieleeni: sininen ja ruskea, sekä harmaa ja hiekka. Oikeilla sävyillä ja tummuusasteilla yhdisteltynä todella makeita kombinaatioita. Syvä luumunpunainen näyttää myös ihanalta, kuten kai aina syksyisin. Ylipäätään kaikki tummat sävyt tuntuvat nyt ehdottomasti kaikkein houkuttelevimmilta, ne suorastaan huokuvat tunnelmaa. Maalasimme juuri toisen lastenhuoneen tummaksi, ja voisin sanoa, että tummat seinät luovat tilaan kutsuvaa fiilistä kuin itsestään, valkoinen ei millään pysty samaan yhtä vaivattomasti.

Tällaisilla haja-ajatuksilla lähestyin teitä tänään. Vielä pitäisi napsutella seinään muutamat puuttuvat taulut niin pääsisin esittelemään lastenhuoneiden uutta ilmettä, pysykäähän siis menossa mukana!

Inspiroivaa torstai-iltaa toivotellen,

Hanna

PS. Vielä on aikaa osallistua Verson lahjakortin arvontaan!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.