VALIKKO
17.5.2016 19:04

Kaksin kaunihimpi

DSC_0655

DSC_0708-3

DSC_0670

DSC_0706

Onpa tietty tietyssäni, mesimarja mielessäni, lempilintu liitossani, sinisorsa suojassani,

jok´on mieltynyt minuhun, minä mieltynyt hänehen.

Niin minä hänessä riipun, sekä riipun, jotta kiikun.

Niinkun lintu lehtipuussa, kuusen oksalla orava. 

-Kanteletar-

DSC_0697

DSC_0700

DSC_0710

Kantelettaren runot ovat (onneksi) monella tapaa kaukana nykynaisen elämänpiiristä, mutta ylläoleva pätkä on luontoaiheineen jotenkin kovin sympaattinen ja tähän keväiseen hetkeen sopiva. Hetki sitten meillä vietettiin yhteisiä vuosipäiviä – olemme kanssaan kulkeneet käsikkäin jo 13 vuotta – ja vaikka varsinainen juhlistaminen jäikin tällä erää melko pienimuotoiseksi, on kiva ottaa ilo irti niistä lyhyistäkin hetkistä. Vaikka vain keskellä arkisinta arkea.

Skandinaviskin tuoksukynttilöistä löytyy paljon valinnanvaraa, ja näin juhlapäivän alla tartuin tuohon suloiseen Lempi-tuoksuun, jossa yhdistyvät ruusun, mansikan ja pionin vivahteet – aikas mainio kombo, sanoisin. Jokainen esteetikko rakastaa kauniita arjen tavaroita ja niihin lukeutuu mielessäni myös tämä ylellinen Vitran tulitikkurasia. Monen mielestä varmasti ihan hupsu turhake, ja niin ajattelin ehkä joskus itsekin, mutta tuohan tuo nyt aika spesiaalin fiiliksen niinkin arkiseen juttuun kuin tulentekoon. Ja olen ihan mielelläni sen verran höpsö, että innostun tällaisesta pienestä yksityiskohdasta. Sanoisinkin, että kannattaa tuoda omaan arkeen mahdollisimman paljon sellaisia asioita, jotka ilahduttavat juuri sinua ja rakkaitasi – olivatpa ne kuinka pikkuruisia tahansa.

Lempeä loppuviikkoonne! <3

Hanna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.