VALIKKO
7.6.2016 22:39

Kesäkuun kivoimmat

kesakuu_kollaasi

Käsillä on ehkäpä koko vuoden kaunein aika, ja edessä monta ihanaa kesäpäivää, joina puuhastella kaikkea pientä kivaa. Ajattelin taas koota yhteen muutamia juuri tähän hetkeen sopivia uutuuksia sisustusrintamalta – ja tällä kertaa taidetaankin mennä aika perusjutuilla, mutta varsin kauniilla sellaisilla. Näinhän sitä kesällä onkin paras.

Kollaasin pyyhkeet ovat Lapuan Kankureiden raikkaan värisiä kevätuutuuksia. Erityisesti kuvan mintunväriset Terva -pyyhkeet ovat omia suosikkejani, niiden ohuehko materiaali (puuvilla-pellava-tencel) on aivan mainio varsinkin käsipyyhkeenä, sillä se kuivuu todella nopeasti. Sarjan jättipyyhkeet puolestaan ovat juuri sopivan suuria tuodakseen nopeisiinkin suihkuhetkiin pientä luksusta. Meillä ei juuri muita pyyhkeitä käytetäkään!

Yläreunan puiset kylpy- ja keittiövälineet ovat ruotsalaisen Iris Hantwerkin käsialaa. Itselleni merkki on aivan uusi tuttavuus, vaikka yrityksen tarina pohjaa niinkin kauas kuin 1800-luvun Tukholmaan, jossa näkövammaiset alkoivat valmistaa näitä erilaisia harjoja. Vielä nykyäänkin kaikki harjat sidotaan käsityönä Ruotsissa ja Virossa. Vaikuttava tarina ja kauniit arjen käyttötuotteet, niitä kannatan mielelläni.

Kesällä kahvittelutuokiot siirtyvät sisätiloista terassille, ja esimerkiksi vahtivuoroja jakavat vanhemmat arvostavat lämpimänä juotuja juomia. Mattamusta klassikkotermari on Steltonin uusi erikoisversio tutusta mallista, kantaa nimeä EM77 Reverse, ja valmistuksensa rajattu pieneen erään. Vallan kaunis ja ajanhenkinen versio tästä tanskalaisklassikosta!

Kesällä viherkuume kasvaa vielä aivan uusiin lukemiin, ja viherpeukalointitarvikkeille löytyy kysyntää. Tanskalainen Menu on onnistunut muotoilemaan kastelukannun, johon en voinut olla tykästymättä. Well -kastelukannu on aivan ihana, simppelin kaunis ja juuri sopivan charmikas. Tätä en taitaisi raaskia jättää ulkosalle, vaan pitäisin sen avulla hellää huolta sisätilojen kasveistani.

Kaunista arkea kesäkuuhunne,

Hanna

Kuvat: valmistajat

Kommentit

  • Piia

    Kivoja kaikki uudet löydöt.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.