VALIKKO

Kesän kaunein grilli

klaus_aalto_cityboy

DSC_1160

DSC_1110

Nyt kuulkaas tein käytetyn tavaran markkinoilta sen verta nappilöydön, että halusin jakaa sen myös teidän iloksenne, jospa muitakin lykästäisi. Joten olkaapa hyvä, tässä kesän kaunein grilli – Klaus Aallon CityBoy.

CityBoy on mitä mainioin kaveri tulevan kesän piknikeille, varsin tyylikäs, ja helppo kantaa mukana. Pieni kateuden pisto sydämessäni päätin kuitenkin lahjoa tällä siskoani, jonka parvekkeella tämä kaupunkipoika on aivan omiaan myös kesäisissä illanistujaisissa. Mutta kyllä me taidetaan pienten poikien kanssa vielä kaapata täti grilleineen hauskalle metsäretkelle! Sitä varten on tosin parempi odottaa hitusen lämpöisempiä päiviä – tänään täälläpäin oli niin hyytävä keli, että talsiminen paksussa, telttaa muistuttavassa villapaidassa ei ollut lainkaan liioiteltua. Oi Suomen kesä, yllätyksiä täynnä.

Ja mitä loistavaan kesämusaan tulee, jostain mielen perukoilta putkahti mieleeni kuunnella tätä vanhaa biisiä. On kutkuttavaa, kuinka tietty kappale voi viedä niin vahvasti niihin tunnelmiin, joissa sitä on aikanaan kuunnellut. Minut tämä biisi vie lähes päivälleen kolmen vuoden taakse, huikean hienoihin tunnelmiin, loistoseurassa.

Hymy nousee huulille.

Hanna

 

PS. Olisi ilo saada sinut mukaan myös some-kanaviini, niitä seuraamalla saat kaikkein helpoiten tiedon uusista postauksista ja muusta mukavasta. Klikkaile mukaan tästä ja tästä!

Kommentit

 • Linda

  Oi, miten kätevä ja kiva grilli! Itseäni ainakin motivoisi grillaamaan oikein ahkerasti 🙂

   0
  • No on, tuossa on jotenkin kivasti osattu miettiä kaikkea – toiminnallisuutta ja ulkonäköä 🙂 Ja kiva, kun kommentoit!

    0
 • Nimetön Kiia

  Ihana tuo grilli ja kätevä, kun saa napattua myös matkaan mukaan! 🙂

   0
  • Kiitos kommentista, Kiia 🙂 Ja ihan totta, tuon sai itseasiassa kuljetettua jopa pyörän ohjaustangosta roikkuen, varsin kätevä tapaus siis 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.