VALIKKO
9.4.2016 15:23

Kohti miniviidakkoa

DSC_06132016

DSC_06162016

DSC_06122016

Kaislikossa suhisee.

Viherhöperyys on iskenyt tänne vallan vauhdikkaasti. Olen kantanut kotiin ihania vihreitä kavereita, kuten vuoripalmua, hiussaniaista ja huonearaliaa. Haaveissani olen jo täyttänyt avaran tuvan kookkailla, boheemin rönsyilevillä, raikkaan vihreillä kasveilla – mitä isompaa, sen parempi. Isot ruukut tosin tuntuvat pyörivän niin huikeissa hinnoissa, että olen yrittänyt olla vähän maltillisempi myös kasvien koon suhteen. Vinkatkaa ihmeessä isoista, edullisista ja simppeleistä ruukuista, jos olette sellaisiin törmänneet. Vihermaanikko kiittää.

DSC_06172016

DSC_06182016

DSC_06082016

Erityisesti alimman kuvan hiussaniaisen herkkyys ja monisävyinen vehreys on lumonnut minut täysin – olen jäänyt tuijottelemaan tuota kaunotarta jo moneen kertaan. Eikö se olekin aivan valloittavan kaunis?

Virkeyttä ja vehreyttä viikonloppuunne!

Hanna

 

Kommentit

 • Anniina

  Ihanaa vihreää! Voi että mäkin himoitsen viherkasveja, mutta ei oikein mahdu nykyistä enempää. Pitää seuraavassa kodissa varmistaa, että on tarpeeksi kasveille sopivia paikkoja 😀

   0
  • Hanna | skandilinjalla

   Kiitos, Anniina! 🙂 Vielä kun oppisi hoitamaan näitä niin, että pääsisivät oikein kukoistamaan (tai ainakin säilyisivät hengissä :D)

    0
 • Riikka

  Halvimmalla saa varmasti perus terracotta-ruukkuja, niitä on monesti markettien ja Plantagenin aleosastoillakin – ja jopa kirppareilla! Suosittelenkin tsekkaamaan ruukkuja isoilta kirppiksiltä nurkista. (Muista pestä kirppisruukut!)

  Kevät on kyllä hullua aikaa, kun iskee kunnon kasvimania! Itse olen jo ruvennut siirtymään pistokkaisiin, isoa ei silloin kyllä saa, mutta halvaksi tulee! Yllättävän hyvin moni kasvi innostuu kasvamaan pistokkaasta näin keväällä!

   0
 • Hanna | skandilinjalla

  Kiitos vinkeistä, täytyisikin kiertää vähän kirppiksiä 🙂 Saviruukut ei tosiaan ole ihan hirveän hintaisia ja niitä on jossain näkynyt aika isoinakin versioina. Täytyisi itsekin kokeilla noita pistokkaita, kasvit on isoina kyllä niin hinnoissaan :/

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.