VALIKKO

Lemppareita nyt

20160125-20160125-DSC_0001-4

Neuleet alh: Samuji, Tiger of Sweden, Sand, Marimekko ja Marlene Birger. Tyyny Linum, tuoli Bo Concept.

Viikkailin tänään pesusta tulleita neuleitani ja ajattelin kuvailla teillekin tämänhetkisiä lemppareitani. Pastellisävyt ne vaan tulevat aina tähän aikaan vuodesta, käsi kädessä kevään kanssa. Erityisesti puuteriset, nudet ja aavistuksen roosaan taittavat sävyt ovat kovasti mieleeni. Nyt ne tuntuvat ihanilta yhdistettynä pehmoisiin neulepintoihin, parin kuukauden päästä materiaalit saavat jo vaihtua kevyempiin.

Mikähän siinä onkin, että silmäni huomaavat aina ensimmäisenä kaikki suloiset puuterisävyt ja harmaan väriskaalan? Lähiaikoina ruskean sävyt ovat kyllä alkaneet kiinnostella myös pukeutumisessa, viime kierroksesta onkin jo aikaa – terveisiä vaan 90-luvun pikku-Hannalle, varsinaiselle tyylitaiturille! Mustan sijaan olen muuten suosinut viime aikoina erityisesti syvää tummansinistä, se sopii vaaleaan ihonsävyyni mielestäni paremmin kuin ihan musta, mutta ajaa monessa mielessä saman asian.

20160125-20160125-DSC_0039

Lisäilin kotiinkin esille muutaman pastellisen jutun. Nuo laatikot tuntuivat freeseiltä yhdessä messinkisen kynttilänjalan kanssa (lempparini, siksi myös likainen ;)). Viileä harmaa ja messinki ovat juuri sopivan tyylikäs ja raikas pari makuuni. Alempi harmaa laatikko on muuten allekirjoittaneen diy-versio Lundian ihanasta System-säilytyslaatikosta – pikapikaa maalattu punaviinilaatikko.

Vihreästä on tullut viimeisen vuoden aikana yksi lemppareistani. Linumin raikkaassa tyynyssä on upea kuviointi, mielestäni juuri sopiva sekoitus graafisuutta ja pehmeyttä.

20160125-20160125-DSC_0012

Lumin nahkaiset pikkukukkarot löysin viikonloppuna hurjassa alessa Sokokselta, tuollaisia olen kaivannut. Helpottavat arkea, kun pienen kolikkopussin saa napattua niin taskuun kuin laukun pohjallekin, eikä tarvitse aina kiireessä etsiskellä pikkukolikoita juuri siitä laukusta, joka ei juuri nyt ole mukana. Vaikka myönnettäköön, että itse olen viimeiset kaksi vuotta käyttänyt laukkujani todella vähän, kun kaiken tarpeellisen on saanut sullottua joko rattaiden vaunukasseihin tai taskuihin. Kaipaankin jo sitä aikaa, kun saa lähteä liikkeelle ilman rattaita, laukku kainalossa. Kuopuskin kyllä kävelee jo niin vauhdikkaasti, että eiköhän meidän poppoo jo keväällä lähde kiertelemään kaupungille ihan omin jaloin!

20160125-20160125-DSC_0069

20160125-20160125-DSC_0105

Pikkuapulaisen mielestä sitten olikin aika siistiä neuleet kaappiin, mitäpä niitä tuohon pinoamaan 😉 Junaradan rakentaminen kutsui! Huomenna ajattelinkin toteuttaa toivepostauksen siitä, kuinka lapset ovat meillä vaikuttaneet kodin sisustusvalintoihin, olkaa kuulolla!

Hanna

Ps. Vielä ehdit osallistua Artekin julistearvontaan täällä!

Kommentit

 • Elisa

  Ihana väriskaala neuleissa, tykkään kovasti! 🙂 itsellänikin keväällä vaatteissa kiinnostavat pastelliset sävyt tummia enemmän..

   0
  • Hanna | skandilinjalla

   Kiitos kommentistasi! Minullakin syksy menee yleensä tummemmissa ja kevät vaaleammissa sävyissä 🙂

    0
 • Olivia

  Ihana tyyny! Onko tuo mistä hankittu? 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.