VALIKKO
4.7.2016 17:56

Lemppareita juuri nyt

DSC_0779

DSC_0807

DSC_0826

Voihan sadepäivä sentään – ja kaupan päälle maanantai. Kesäisessä sadepäivässä on aina oma viehätyksensä, mutta kuten muut pienten lasten vanhemmat ehkä tietävät, tällaisinä hetkinä pieni ekstraboosti olisi kyllä tarpeen. Käpertyminen sohvannurkkaan kera hyvän kirjan on vallan kaukainen ajatus, kun perheen pienimmät hyppivät seinille ilman joka-aamuisia ulkoleikkejään. Siksi iloitsin aivan eritoten viime viikolla ostoskoriini löytyneestä uutuuskahvista, Punaisen Kirahvin tummapaahdosta, josta sai pyöräytettyä tälle äidille tarvittavan vahvan ja ison termarillisen lattea. Punainen Kirahvi on vaajakoskelainen pienkahvipaahtimo, jonka tuotteisiin olen vastikään törmännyt muutamassa paikassa, ja aromit ovat muutaman kokeiluni perusteella varsin kohdillaan. Suurimman osan vuosistani Vaajakosken seudulla asuneena olen tietysti kovin innostunut siitä, että tällainen uusi paahtimo löytyy juuri meiltä. Ja visuaalisesta ilmeestä ehdottomasti kymppiplus!

Viikonloppuna pääsin juhlimaan kauniin ystäväni ihania polttareita, ja vaikka juhlittua tuli varsin maltillisella linjalla, pieni väsymys nostaa vielä päätään. Oli muuten huippua, kuinka hyvin tämä toisilleen melko tuntematon porukka hitsautui yhteen ja itsekin tunsin oloni heti kotoisaksi, vaikka ainoa porukan tuttu oli tuleva morsiamemme. Huipputyypeillä on huippuystäviä <3

DSC_0799

DSC_0815-2

DSC_0839

DSC_0859

Kesäaletkin ovat käynnistyneet, ja itselleni tulin hankkineeksi muutaman järkiostoksen erityisesti tuleva syksyä silmälläpitäen. Marimekon pientä lompakkoa olen katsellut jo viime syksystä lähtien, ja nyt koin tilaisuuteni tulleen, sillä lompakko lähti matkaani varsin reilulla alennuksella. Klassinen armynvihreä väri inspiroi juuri nyt, sitä löytyy myös ikivanhasta silkkitunikasta, jonka otin pitkästä aikaa käyttöön kaapin perukoilta. Liehuke, tuo parempien kesäpäivien mainioin vaatekappale.

Kuviin valikoituikin lähes sattumalta juuri sellainen värimaailma, joka kolahtaa nyt erittäin kovaa. Tällä paletilla voisin jatkaa pidemmällekin.

Hurmaavaa heinäkuun alkua,

Hanna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.