VALIKKO
7.4.2016 14:22

Linjoilla taas

20160228-20160228-DSC_1521

Pitkän pitkä hiljaiselo takana, ja harmittaa niin vietävästi. Mutta kun kiintolevy sanoo riksrakspoks ei auta kuin odottaa ja keskittyä muihin juttuihin. Ja odottaa, taas toisenkin päivän.

Reilun viikon blogitauon aikana olen kyllä ehtinyt tehdä jos jonkinmoista, kun päivän muutamat työtunnit on yhtäkkiä saanut omalla luvalla käyttää johonkin muuhun kuin kuvaamiseen ja kirjoitteluun. Olen selannut läpi kevään sisustus- ja muotilehtiä, nauttinut kanssasisarten ihanista blogeista, siivonnut ja puunannut. Istuskellut kahvi kädessä, rauhoittunut, suunnitellut ja haaveillut, kesää kaivaten. Istuttanut kotiin taas muutaman uuden viherkasvin. Haikaillut vanhan harrastuksen perään. Pohtinut, kuinka elämä on parissa vuodessa muuttunut täysin – ja silti kaipuu tiettyihin juttuihin säilyy vaan.

Toinen pienistä esimiehistäni heräsi juuri nokosiltaan, palataan siis linjoille pian. Moni kiva juttu on pyörinyt mielessäni, ihan kohta niitä pääsisi taas toteuttamaan. Pysykää matkassa <3

Hanna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.